favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Rešitev za vse, ki vam za kuhanje zmanjka časa

1. 12. 2017; 04.17
Avtor: pr
IMG_9003
Sestavite pogostitev, ki bo zagotovo navdušila vaše prijatelje, sodelavce, poslovne partnerje ali kupce in navdušite s kulinariko.

December je čas druženj in praznovanj ob odlični hrani in pijači. Ali že razmišljate, kakšno pogostitev boste pripravili letos? Odgovor je velikokrat pritrdilen, težave pa nastanejo, ko v prenatrpanih urnikih preprosto ne najdete časa za pripravo vseh kulinaričnih mojstrovin. Mi imamo za vse takšne odlično rešitev, ki bo olajšala delo in navdušila vse, ki se bodo udeležili vaše priložnosti.

Odlična izbira je Marché pogostitev, ki je vedno nekaj posebnega. Specializirali so se v ponudbo okusnih in svežih prigrizkov, ki jih lahko jeste le s prsti. Vse dobrote pripravijo sami iz kakovostnih, sezonskih in regionalnih sestavin. Tudi naravne in lahke sladice so delo njihovih slaščičarjev. Izbirate lahko med pestro ponudbo finger food prigrizkov, svežimi izdelki iz redne ponudbe, v restavraciji Marché Mövenpick Maribor pa za vas pripravijo božanske pizze, ki jih režete kar s škarjami. Kar je med obiskovalci pravi hit.

Izbirate lahko med različno ponudbo. Od različnih mini sendvičev, mini hamburgerjev in polnjenih žepkov do domačih prest in brusket. Odlične in priročne so tudi sladice v kozarčkih pite torte in simpatične prezentacije sadja. Postopek naročanja pa je povsem preprost.


Naročene prigrizke lahko prevzamete na lokaciji po vaši izbiri (Catering to go) ali vam jih dostavijo in po želji pripravijo celotno pogostitev z veliko naravne dekoracije.

prejšnji članek
FOTO: Od smrti slavnega igralca so minila že štiri leta
Svet slavnih
FOTO: Od smrti slavnega igralca so minila že štiri leta
naslednji članek
Imate migreno? Pomagajte si s temi domačimi pripravki
Zdravje
Imate migreno? Pomagajte si s temi domačimi pripravki