mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S preprostimi zvijačami zakrijte odvečne kilograme!

27. 8. 2017; 04.00
Avtor: R. P.
girl-97088_1920

foto: Pixabay

Seveda je jasno, da se odvečnih kilogramov ne boste mogli odkrižati čez noč, a za kaj takšnega pravzaprav sploh ni nobene potrebe.

Nič koliko zvezd je simpatičnih prav zaradi svojih oblin in še na kraj pameti jim ne pade, da bi se trpinčile z mučnimi dietami. Raje se zanesejo na ličila, s katerimi lahko skrijejo marsikakšen odvečen kilogram.

Predstavljamo vam nekaj načinov, kako lahko s pravilno izbiro ličil optično zožite obraz in ustvarite učinek »koščene manekenke«.

Vpadljive oči

Namesto z okroglimi lici pritegnite pozornost raje s svojimi očmi. Zato jih opazno naličite. Zgornji in spodnji notranji del veke obrobite s črnim svinčnikom, nato pa na zunanji del trepalnic dvakrat zapored nanesite črn tuš. Senčenje vek naj bo temnejše ob trepalnicah in čedalje svetlejše, ko se pomikate proti obrvem. Za piko na i nanesite še malo belega bleščečega prahu tik pod obrvi.

Zvijača: Posebno pozornost namenite tudi puljenju obrvi. Te naj bodo čim bolj ravne, oglate in kratke, nikakor pa ne oblikovane v loku, saj take razširijo obraz.

Poudarite ustnice

Če so vaše ustnice polne in opazne, bo toliko manj izrazito in okroglo učinkoval preostali obraz. Zato dajte ustnicam polnost. Nanje nanesite svetlo rdečilo, in sicer s poudarkom na sredini, nato pa ličenje dopolnite še z brezbarvnim bleščilom, ki ga razporedite po celotnih ustnicah.

Neopazna lica

Zunanje linije svojega obraza zameglite, saj bo ta tako videti ožji, bolj ljubek. To storite tako, da rdečila za lica ne nanašate neposredno na ličnico ali celo njen zunanji del, temveč bolj pod očmi, predel pod lici pa osvetlite z uporabo za en odtenek svetlejšega pudra, kot ste ga uporabili za preostali obraz. Ličenje dopolnite še z bleščečim se prahom. Skoraj neopazno ga nanesite na čelo in brado.

Zvijača: V ušesne mečice vstavite dolge, videče uhane ravnih linij. Izogibajte pa se velikim, okroglim uhanom, ki obraz navidezno odebelijo.

Pričeska šteje

Izogibajte se tudi kratkim pričeskam s prečo natanko na sredini glave. Obraz zožijo dolgi, razigrani lasje. Naj bodo bujni in nekoliko jih razmršite. Če so temnejše barve, jih popestrite s svetlejšimi prameni, plavolaske pa jim dajte kakšen modni dodatek, denimo sponko.

Takšno lepotičenje od vas pravzaprav ne zahteva nobenega pretiranega truda, kljub temu pa vam že po nekaj minutah podari vitkejši in zapeljivejši videz!

prejšnji članek
Nosite raje bombažno perilo
Zdravje
Nosite raje bombažno perilo
naslednji članek
Modni trendi, ki škodujejo zdravju
Moda&Lepota
Modni trendi, ki škodujejo zdravju