klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Brez dlačic dva meseca? Ni problema!

28. 11. 2016; 08.00
Avtor: Oglasno sporočilo
IPL Philips Lumea SC2008 - lifestyle
Ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje brila. Ali depilirala. Ali vriskala od bolečine, ko so me voskali po bikini predelu.

Dlačice povsod
Drage dame, dejstvo je, da imamo dlačice povsod, ampak le redka od nas si to upa priznati. Brki. Ti so tisti najbolj trdovratni, pa se vedno znova tolažimo, da me jih pa že nimamo. Dokler ne posije močno sonce in še malo potemni predela pod nosom. Grozno!

Drugi predel
Tisti drugi, nevšečni, se imenuje zalizci. Za vas ne vem, ampak mojih se ne bi sramoval niti Elvis Presley. In čeprav so (zaenkrat še) svetle, to ne pomeni, da me motijo kaj manj. Nasprotno! Vsakič me zmrazi, ko se pogledam v ogledalo. In se delam, da se od daleč ne vidijo.

Tiste tretje so hudič!
Čeprav so namenjene le izbrancem, so ponavadi na telesu takrat, ko je to najmanj treba. Ob tistem najbolj neprimernem trenutku se razkrijejo tistemu, ki ne bi smel vedeti, da obstajajo. In zato je ta bikini predel tak hudič. Zato ga ne moremo pustiti na miru niti od oktobra do aprila, tako kot včasih to naredimo z nogami.

Za vse težave obstaja rešitev: LUMEA!
Če se tudi vi spopadate z enakimi težavami, kot se sama, potem ima naš skupni imenovalec (dlake) samo eno učinkovito rešitev, ki sliši na ime Philips LUMEA! Čudežna mašinca, ki poskrbi, da dlake postanejo preteklost, če tretma z Lumeo opravim vsakih 6 do 8 tednov! Pa ne samo to – moja koža je gladka na vseh predelih! In še eno razkritje: Lumea ne boli - komaj jo namreč sploh čutiš delovati. 

Doma, pred TVjem, brez napora!
Meni je Philips Lumea preprosto všeč! In to je ena tistih stvari, ki jih rada delim s prijateljicami (in nikomer drugim). Njena uporaba je preprosta in varna. Na začetku se moraš pred uporabo pobriti, da je koža gladka, po treh tremajih pa to ni več potrebno in sežeš po njej samo še na vsaka dva meseca, še preden ti dlačice spet začnejo poganjati. Ni ga lepšega kot udobje domačega kavča medtem ko dlačice čudežno izginjajo. In še nekaj: Lumea ne razočara, saj je res učinkovita – IN HITRA! Vsi moji kritični predeli so gotovi v 20 minutah (vmes se med filmom odvrti že tretji reklamni blok) in tako sem brez skrbi pripravljena za nove izzive. In to vajo ponovim vsaka dva meseca.

RES SE SPLAČA! PHILIPS LUMEA JE ZAKON!


prejšnji članek
Čeprav sta se skrivala, je resnica prišla na dan
Svet slavnih
Čeprav sta se skrivala, je resnica prišla na dan
naslednji članek
Polna je energije; riše in knjigo piše
Svet slavnih
Polna je energije; riše in knjigo piše
#obraziavenija
obraziavenija