Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Za mladosten videz jih obvezno uvrstite na svoj jedilnik

12. 12. 2016; 06.31
Avtor: K.A.
ženska

foto: Vir: Arhiv Svet24

Bi si tudi vi želeli bolj mladosten in sijoč obraz? Potem na svoj jedilnik redno uvrščajte živila, ki preverjeno zavirajo staranje in koži vračajo mladosten videz.

Vitamin C je nujen za proizvodnjo kolagena in za produkcijo sebuma - kompleksne mešanice lipidov, ki jih proizvajajo in izločajo žleze lojnice v dermisu. Obenem vitamin C uničuje proste radikale, ki so krivi za prezgodnje staranje. Zadostna količina vitamina C je ključna za hitro regeneracijo kože in pomaga pri hitrejšemu celjenju ran.

Zelena magma vsebuje aktivne encime, antioksidante, vitamine C, E, B1, B2, B3 in B6, klorofil in številne aminokisline, ki upočasnijo staranje in obnavljajo kožo.

Spirulina je bogat vir esencialnih maščobnih kislin. Poleg tega vsebuje veliko antioksidantov (beta karoten, klorofil, zeaksantin, fikocianin, super oksid dismutaza), ki preprečujejo posledice vpliva prostih radikalov.

Šitake gobe vsebujejo veliko železa, ki pomaga s kože odstranjevati odmrle celice kože. Vsebujejo tudi kalij, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, vitamine skupine B, ki uravnavajo žleze lojnice in pomagajo pri obnavljanju kolagena v koži.

Matični mleček pomaga pri hitrejšemu celjenju kože, deluje oksidantsko, pomlajuje vsako celico ter jo varuje pred boleznijo, globinsko vlaži kožo in uravnava njeno pH vrednost.

Ginseng je znan tudi kot koren življenja. Redna uporaba bo vašo kožo učvrstila in ji vrnila sijaj. Njegove aktivne sestavine pa bodo izboljšale cirkulacijo in poskrbele za hitrejše celjenje kože.

prejšnji članek
Simona Weiss: Usedel se je poleg nje in je 32 let ni zapustil
Kultura
Simona Weiss: Usedel se je poleg nje in je 32 let ni zapustil
naslednji članek
Astrološko znamenje, ki nikoli ne kaže svojih čustev
Horoskop
Astrološko znamenje, ki nikoli ne kaže svojih čustev
#obraziavenija
obraziavenija