kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Barbara Plavec: Žamet, čipka in gola ramena za najdaljšo noč v letu

14. 12. 2016; 10.02
Avtor: K.A.
Gola ramena, najdaljša noč v letu, novo leto

Za najdaljšo noč v letu si privoščite modni styling, ki ga čez leto nikoli ne nosite. foto: Vir: Profimedia

Najdaljša noč v letu se nezadržno bliža. Že veste, kaj so letošnji modni trendi in kakšna modna izbira bo najbolj primerna za Silvestrov večer?

Modna strokovnjakinja in stilistka Barbara Plavec svetuje, da si za najdaljšo noč v letu privoščimo vse tisto, za kar sicer med letom ni pravih priložnosti. "Velja se izogniti zimskemu volnenemu puloverju ali kostimu, ki ga ves čas nosimo. Skratka, če bomo pri dnevnem kostimu zamenjali zgolj čevlje, ne bomo naredili veliko, saj pri večerji sedimo, zato je seveda najbolj pomemben zgornji del. In, če se je kje vredno potruditi, potem je to od pasu navzgor. Morda se odločimo za žamet, morda za prosojno kombinacijo s čipko, letos pa so še posebej v trendu obleke, ki razkrivajo gola ramena. V novoletnem času pa, saj vemo, se vse sveti in zato naj bodo takšne tudi modne izbire," razkriva znana slovenska stilistka.

Letos so v trendu obleke, ki razkrivajo ramena. foto: Profimedia

Tudi modnim dodatkom moramo nameniti posebno pozornost, tudi tukaj velja, da naj se sveti in blešči. "Po mojem mnenju so ravno modni dodatki tisti, ki naredijo tisto piko na i. Z njimi lahko povsem običajne kose spremenimo v nekaj posebnega. Bogatega nakita recimo nikoli ne nosimo čez dan, že zaradi praktičnih stvari, ker nas ovira. In svečana večerja je pravi trenutek, da nosimo takšne modne dodatke. Recimo viseči in bleščeči uhani za dnevni styling niso primerni, za svečano večerjo pa so zagotovo prava izbira. Tekom leta je takšnih priložnosti malo, zato je prav, da si konec leta privoščimo malo bolj "bogat" modni stil in si nadenemo vse tisto, za kar čez leto ni prave priložnosti," v smehu pove.

Za najdaljšo noč v letu si privoščite razkošne modne kose nakita. foto: Vir: Profimedia

Morda boste svoj novoletni styling izbirali v zadnjem trenutku, kakorkoli se boste odločili, pazite le, da ne boste storili osnovnih modnih napak, ki vam nikakor ne bodo odpuščene. "Če gre za svečano večerjo, potem velja pravilo, da se izognemu vsemu, kar sicer lahko nosimo čez dan. Edino, če vse skupaj kombiniramo s hlačami ali pa krilom, ki ga nosimo vedno in potem to nadgradimo z modnimi kosi, v katerih nas nikoli ne bi videli čez dan, se pravi niti v službi in niti s prijateljicami na večerji," še doda.

prejšnji članek
Kaj je prinesla včerajšnja polna luna?
Horoskop
Kaj je prinesla včerajšnja polna luna?
naslednji članek
Desa Muck se je znašla na življenjski prelomnici
Svet slavnih
Desa Muck se je znašla na življenjski prelomnici