Vroče ta hip

Gube! Poznate teh 8 dejstev?

Vir: NajNakupi.si

Gube, gube, gube … Ste že imuni na vsakodnevno medijsko bombardiranje, posvečeno gubam?

Iz TV ekrana nas kup lepih žensk vedno znova in znova opominja o tem, da čas teče … za čisto vsakega od nas. Mi bomo kratki in jedrnati. Tu je osem dejstev o gubah, da ne boste videti kot zgornja (sicer simpatična) mačka!

DEJSTVA:
- UV žarki nam škodujejo tudi med vožnjo z avtomobilom. Avtomobilsko steklo namreč prepušča te škodljive žarke. Rešitev? Uporaba zaščitne kreme tudi v avtu!

- Na pojav in širjenje gub močno vpliva genetika! En pogled na vaše starše ali stare starše vam bo dal predstavo o tem, kako se bo vaša koža starala.

- Spite vedno na istem boku in dobesedno mečkate levo ali desno stran obraza? Prenehajte! Raje spite na hrbtu.

- Tudi slabši vid lahko privede do nastanka gub okoli oči, kar pomislite, kako delate z očmi, ko nekaj ne vidite dobro. Pojdite do okulista, imeli boste manj gub …

- Prehrana: veliko sadja in zelenjave, predvsem špinače in paprik!

- Voda, voda in še enkrat voda. Vaše telo vam bo hvaležno!

- Obrazna mimika prinaša gube… če imate najraje smejalne, se veliko smejte in izognite se tistim, ki nastanejo, ko ste slabe volje ali jezni!

- Spodbujajte nastajanje kolagena, ki se formira med obnavljanjem kožnih celic. To lahko naredite s proizvodom na osnovi polžje sline, kot je na primer Celloderm gel.

CELLODERM JE LE EDEN in sedaj je znižan kar za 50%!

Ne pustite se prelisičiti, le eden je res originalni Celloderm gel, ki vam bo resnično pomagal do brezhibnega videza. Celloderm ne pomaga le proti gubam, izvrsten je za suho in utrujeno kožo, proti mozoljem, strijam, brazgotinam in deluje tudi proti starostnim pegam. Originalni Celloderm gel lahko kupite le prek spletne strani www.najnakupi.si, na brezplačni telefonski številki 080 6116 ali osebno na Središki 4, v Ljubljani!

NajNakupi.si ponuja več načinov plačila: Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!