Vroče ta hip

Hollywoodske lepotne skrivnosti, ki jim ne boste verjeli

Grace Kelly
Grace Kelly
Profimedia

Katerih skrivnosti so se posluževale največje zvezde Hollywooda?

Hollywoodske zvezde so od nekdaj zelo priljubljene in vedno postavljajo lepotne in modne vzore. Kljub naravni lepoti, pa morajo vseeno kar nekaj svojega časa nameniti tudi za urejen videz. Predvsem takrat, ko želijo na kakšno svojo vizualno podrobnost usmeriti vso pozornost. Preverite največje lepotne skrivnosti Hollywooda. Nekaterim verjetno niti ne boste verjeli. 

Marilyn Monroe je od svojih strokovnjakov za ličenje zahtevala, da na njenih ustnicah uporabijo kar 5 različnih odtenkov šminke in glosa, s katerimi so ustvarili različne dimenzije, njene ustnice pa so bile videti polnejše. Na zunanje robove ustnic so ji nanesli temnejšo rdečo, svetlejši odtenki pa so bili nanošeni na notranjost ustnic. 

Audrey Hepburn.jpg
Audrey Hepburn še vedno velja za lepotno ikono.
Profimedia

Audrey Hepburn je navduševala s svojim videzom dolgih in poudarjenih trepalnic. Kako ji je to uspelo še preden so v modo prišle podaljšane trepalnice? Potem, ko si je nanesla maskaro, je s pomočjo bucike ločila čisto vsako trepalnico, tako da niso bile zlepljenje skupaj. Vse je izpadlo bolj polno in tudi daljše. 

Če ste se letos zgražali nad priljubljenostjo britja ženskega obraza, zaradi lepotnih učinkov, svetovne blogarke niso bile prve, ki so poprijele po tem postopku. Že Elizabeth Taylor in mnogo pred njenim časom Kleopatra sta brili svoj obraz. S tem naj bi odstranila male in nevidne obrazne dlačice ter odmrle kožne celice na obrazu.

Številni verjamejo, da je oblikovanje obraznih potez z ličili tehnika, ki jo je priljubljeno naredila Kim Kardashian, a temu ni tako. Tako imenovanega 'contouringa' se je posluževala že monaška princesa in igralka Grace Kelly, ki je z rdečilom definirala svoje ličnice. Eno senco je uporabila pod njimi in nekoliko temnejši odtenek na izboklinah.