Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Na takšne majice prisegajo Hollywoodski zvezdniki

1. 3. 2017; 09.47
Avtor: Oglasno sporočilo
Majice z napisi_njena_si_001

Majice z napisi so IN med mnogimi slavnimi.

Majica je najbolj pogosto uporabljan kos garderobe. Pomembno je, da se v njej dobro počutimo in da je primerne kakovosti. Vendar je majica postala še veliko več kot to.

Z majico izražamo sebe, svoj stil, ustvarjalnost in način življenja. Od tega kakšen model in barvo majice nosimo do tega, kakšen je napis ali slika na njej.

Kakšne majice pa v svojem prostem času radi nosijo zvezdniki? Pa poglejmo.

Majice z napisi so IN med mnogimi slavnimi, pa tudi manj slavnimi.

Justin Timberlake, Paris Hilton, Beyonce, Ben Affleck, Eva Longoria, Mila Kunis in mnogi drugi ob prostem času obožujejo sproščen, a kljub temu izjemno moden stil - z napisi na majicah. Njihove majice so povsem klasične oblike in v večini tudi klasičnih barv (bela, siva, črna), tako da lahko izstopa napis.

Tudi vi radi nosite majice z napisi? Čestitamo. 

Čestitamo. To pove veliko o vas. Če radi nosite majice z napisi imate izjemno pozitivne lastnosti: ste duhoviti, sproščeni, imate svoj karakter. Prav tako vam ni nikoli težko povedati svojega mnenja. Prijatelji, domači in sodelavci so zelo radi v vaši družbi. Pri oblačenju imate čisto svoj poseben stil, ki se ga radi držite tudi doma in v prostem času. Se najdete v tem opisu? Velika večina tistih, ki obožujejo smešne majice in majice z napisi se.

Majice z napisi so lahko smešne, čustvene, duhovite, praznične, zgodovinske, filozofske … Najbolj priljubljene med vsemi so zagotovo smešne majice.

Majice z napisi so lahko tudi zelo posebno darilo.

Ali med spodnjimi najdete kakšno, ki bi jo takoj oblekli? 

Seveda je napisov za smešne majice ogromno. Je vaša slabost, da pogosto zamujate? Potem je majica »Sorry I'm late« obvezen del vaše garderobe, ki bo namesto jeznega pogleda pričarala nasmeh tistemu, ki vas je čakal.
Obožujete t.i. »selefije«? Tudi za vas obstaja prava majica. Kratica »WTF« pa v resnici pomeni »Where's the food«.

Majice z napisi pa so lahko tudi zelo posebno darilo. Veselje in smeh izjemno pozitivno vplivata na naše odnose in majica, ob kateri se boste še dolgo skupaj smejali in bo obenem vzbujala pozitivne spomine, je prav gotovo zelo lepo darilo, ki je bo vesel prav vsak.

Si želite prav posebno majico, z unikatnim napisom ali fotografijo? Nič lažjega.

Izdelajte si povsem svojo, unikatno majico.

Pravi hit v Sloveniji: aplikacija »Naredi si svojo majico.«

Izdelajte si povsem svojo, unikatno majico – z aplikacijo »Naredi si svojo majico.«In še ena dobra novica: takšna majica ni prav nič dražja od tistih, ki so oblikovane že vnaprej.

Bolj primeren naslov aplikacije bi sicer bil »Naredi si svojo majico, pulover, predpasnik, hoodie, vrečko …«, saj lahko z njo ustvarite tudi te vrste oblačil.
Aplikacija je tako izjemno priljubljena zaradi unikatnosti. K množični uporabi pa pripomore tudi enostavna uporaba. Hitro in enostavno lahko izdelate čisto unikatno majico. Takšno, ki je ne bo nosila prav nobena v mestu. Izbirate lahko med različnimi modeli, številkami in barvami majic, na katere lahko postavite kar želite: napis, fotografijo, simbol ali kombinacijo vseh treh. Možnosti je ogromno.

Unikatne majice, narejene z aplikacijo, so lahko tudi zelo čustveno darilo.

Želite presenetiti partnerja za božič, valentinovo, obletnico ali rojstni dan? Kaj ga lahko bolj prevzame kot majica, z vajino fotografijo ali kolažem fotografij. Mogoče kombinacija vaše in njegove fotografije, ko sta bila še otroka?

Želite partnerju sporočiti, da bo postal očka? Izdelajte otroški bodi z napisom »Oči, se vidiva januarja.«

Lepo novičko lahko preko majice sporočita tudi prijateljem in bodočim starim staršem. Nekaj idej za napise na majici, ki si jo lahko ustvarite:
- »Draga babica in dedek. Se vidimo čez 8 mesecev.«
- »Babica ali babi? Se dogovoriva februarja.«
- »Najboljša babica na svetu.«
Priložnosti za izdelavo unikatne majice pa je še veliko več: sta se zaročila, poročila, zaposlila … in bi želela to povedati na poseben način? Potem bosta zagotovo kmalu uporabila aplikacijo. Pa tudi ob naslednji obletnici, rojstnem dnevu, posebnem srečanju … Ste radi kreativni? Domislite se svojega napisa in ustvarite čisto unikatno smešno majico. Želite majico, podobno tisti, ki jo nosi vaš priljubljeni zvezdnik? Tudi to je sedaj mogoče. Izdelajte si jo hitro in enostavno.

Ne pozabite na kakovost

In kakšna majica je dobra majica, da se bomo v njej počutili odlično in jo lahko ponosno nosili tudi po mnogih pranjih? Material pri kakovostni ni edini kriterij. Je pa zelo pomemben.
Splošno znano je, da so kakovostne majice narejene iz 100 % bombaža. Potrošniki postajamo vse bolj ozaveščeni in vse več posegamo po ekološko pridelanem bombažu, kar je še bolje.

Je lahko kakovostna tudi majica iz poliestra?

Ja, tudi majica iz poliestra je lahko kakovostna. Na trgu so se začele pojavljati izjemno kakovostne majice iz poliestra, predvsem športne majice. Te so na otip izjemno prijetne (cotton touch), odlično dihajo in izjemno dobro sušijo. Pričakovati je, da bodo v prihodnje te majice celo izrinile bombažne majice, kar pa iz naravovarstvenega stališča sploh ni slabo.

Kriterija za kakovost majice pa sta še:

- Gramatura majice oz. koliko gramov ima kvadratni meter tkanine (GSM). Idealna gramatura je med 150 in 180 GSM. Če je manj, je pretanko (krajša življenjska doba, težje vzdrževanje). Predebela majica pa nam predvsem poleti daje še nezaželeno dodatno toploto.
- Cevasti material ali stranski šiv? Boljša je tista majica, ki ima stranski šiv.

prejšnji članek
FOTO: Tokrat popolnoma drugačen obraz Melanie Trump
Svet slavnih
FOTO: Tokrat popolnoma drugačen obraz Melanie Trump
naslednji članek
Poglejte, kakšna je Marija Rebula v resnici!
Svet slavnih
Poglejte, kakšna je Marija Rebula v resnici!