Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tefal navdušil - izbrana sta produkta leta 2017

15. 3. 2017; 03.08
Avtor: Oglasno sporočilo
PLnapis21
Izbran produkt leta je raziskava, ki vsako leto poteka med slovenskimi potrošniki in kjer zmagovalce določijo izključno slovenski potrošniki na podlagi lastnega zadovoljstva ob uporabi določenega izdelka.

Letos sta ta naslov prejela tudi inovativna izdelka blagovne znamke Tefal, ki s svojo originalnostjo navdušuje kupce že več kot 60 let; kontaktni žar OptiGrill in likalna parna postaja Pro Express.

Tefalove parne postaje Pro Express odlikuje izredna zmogljivost z visokim pritiskom.

Tefal OptiGrill - za optimalno pripravljeno meso.

OPTIGRILL - prvi inteligentni žar

Tefal OptiGrill pomeni revolucijo: patentirana tehnologija – kontrola nad temperaturo in trajanjem – popolna kombinacija za ohranitev vse okusov in sočnost mesa.

Za optimalno pripravljeno meso je ključnega pomena nadzor procesa. S pečenjem v ponvi ali na klasičnem žaru težko nadzorujete pravilno temperaturo; štejejo lahko samo izkušnje in intuicija. Visoka temperatura žara Optigrill pa vam ponuja zunanjo okusno hrustljavo skorjo in sočnost v sredici mesa. Kolikšno zapečenost želite, se odločite sami: delno, srednje ali v celoti.

Kolikšno zapečenost želite, se odločite sami: delno, srednje ali v celoti.

OptiGrill kot revoucionarni izdelek, temelji na patentirani tehnologiji: izbirni program za debelino in količino zrezkov skupaj s signalno lučko za prikaz trenutne faze pečenja, nudita popolno kombinacijo za optimalne rezultate pečenja. Kontrolni gumb spreminja barvo in zvočno signalizira glede na fazo procesa pečenja: od "delno" preko "srednje " do "skozi pečeno". 

Visoka temperatura žara Optigrill vam ponuja zunanjo okusno hrustljavo skorjo in sočnost v sredici mesa.

OptiGrill poleg slastnih steakov omogoča enostavno in hitro pripravo še drugih jedi. Šest izbranih avtomatskih programov pečenja vam omogoča samodejno nastavitev ustrezne temperature, ki je potrebna za določeno jed; od ribe do hamburgerjev.

PRO EXPRESS - nova dimenzija likanja 

Nova dimenzija likanja s Tefalovo parno postajo Pro Express.

Tefalove parne postaje Pro Express odlikuje izredna zmogljivost z visokim pritiskom do 7,5 barov in izjemna moč pare (do 500 g/min), ki prodre v središče vlaken. Zagotavlja trikrat večji pretok pare od klasičnega modela parne postaje. Rezultat? Perilo se veliko hitreje in preprosteje zravna.

Parne postaje Pro Express z lahkoto obvladujejo likanje različnih tkanin, tudi najobčutljivejših. Saj s t.i. Smart tehnologijo in 5. osnovnimi programi, določenimi glede na vrsto tkanin, izberete optimalno kombinacijo pare in temperature, ki je še zlasti pomembna pri likanju tako občutljivih kot tudi debelejših tkanin. 

Parne postaje Pro Express z lahkoto obvladujejo likanje različnih tkanin, tudi najobčutljivejših.

Parne postaje iz linije Pro Express vsebujejo samočistilno likalno ploščo Autoclean z vrhnjim slojem iz titana, odlično drsi po tkanini, z lahkoto celo po najmanjši gubi, ter se pri tem samodejno čisti. Ker danes skušamo varčevati na vsake koraku, parne postaje Tefal Pro Express vsebujejo ECO nastavitev, s katero prihranimo 20 % energije. Poleg prihranka z energijo, je pomembna tudi varnost, saj se po 8 minutah parna postaja samodejno izklopi. Parne postaje Pro Express so opremljene z domiselno tehnologijo, ki ohranja njihove dolgotrajne zmogljivosti. Zaradi inovativnega zbiralnika Anticalc, je po vsakokratni uporabi možno enostavno odstranjevanje vodnega kamna z eno samo potezo, kar omogoča dolgotrajno in nemoteno delovanje parne postaje.

Parne postaje Tefal Pro Express in namizni kontaktni žar OptiGrill so na voljo v vseh bolje založenih prodajalnah s tovrstnimi izdelki.

prejšnji članek
FOTO: Manekenka, ki je na kolena spravila celotno modno industrijo
Svet slavnih
FOTO: Manekenka, ki je na kolena spravila celotno modno industrijo
naslednji članek
Verjetno najboljši pripravek, ko napadejo alergije
Zdravje
Verjetno najboljši pripravek, ko napadejo alergije