Vroče ta hip

Zagotovite si čiste zobe, odličen videz in dolgotrajen občutek svežine

Odločite se za odličen občutek zaščite!
Odločite se za odličen občutek zaščite!

Vse ženske smo v prvi vrsti rade urejene in želimo izgledati dobro. Za všečen izgled pa potrebujemo bleščeč nasmeh in čiste ter zdrave zobe. Kako boste drugače ujele njegov pogled? In če bo sreča na vaši strani, vas lahko povabi na zmenek.

Če želimo imeti bleščeč nasmeh in zdrave zobe, moramo uporabljati kvalitetne zobne paste. Poleg tega pa je pomembno tudi pravilno čiščenje zob. Si znate pravilno umiti zobe? Z nepravilnim čiščenjem lahko namreč poškodujete zobno sklenino in dlesni. V današnjem času je nasmeh ob katerem pokažemo lepe zobe v družbi vedno bolj pomemben. A v želji, da bi takšen nasmeh bil tudi naš, večkrat ravnamo nespametno. Najpogostejše napake so, da uporabljamo pretrdo zobno ščetko, preveč močno pritiskamo ob čiščenju in da uporabljamo zobno pasto brez formule z dvojnim delovanjem.

Si znate pravilno ščistiti zobe?

Ščetko morate prisloniti na dlesen in izvajajti krožne gibe navzdol. Naredite deset do petnajst gibov, nato ščetko premaknite naprej za dolžino njene glave. Ščetkanje naj obsega dlesen, površino, kjer se stikata zob in dlesen, in zgornjo tretjino zoba. Na teh mestih se nabira največ zobnih oblog. S tem, ko boste ščetkali tudi dlesen, bo le ta bolje prekrvavljena. Če imate po ščetkanju občutek, da niste odstranili z zob vse umazanije, potem ste poteg z zobno ščetko verjetno premalokrat ponovili. Nikakor pa naj vas to ne vodi v močnejše ščetkanje, saj to lahko pripelje do odmika dlesni ali do zarez v sklenini zob. V tem primeru razmislite tudi o izbiri druge zobne paste. Zobe ščetkajte po vsakem obroku, najmanj dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Po končanem ščetkanju je dobro, da uporabite zobno nitko. Ko jo boste uporabili enkrat in videli, kaj vse se je na njej nabralo, jo boste z veseljem redno uporabljali.

AQUAFRESH_BOX - V2 - P.JPG


Zagotovite si čiste zobe, odličen videz in dolgotrajen občutek svežine. Potem pa samozavestno hitro na zmenek!

Intenzivna čistoča!

Zobna pasta Aquafresh Intense Clean z dvojnim delovanjem pri čiščenju zob v težko dostopnih mestih, v primerjavi z običajno zobno pasto, daje odličen občutek zaščite, ki ne mine. Z njeno uporabo bodo vaše dlesni bolj zdrave, zobje močnejši, vaš dah pa bo ostal svež cel dan. Aquafresh Intense Clean Deep Action z edinstveno peno, ki vsebuje 5-krat manjše čistilne mikrokristale, ki prodrejo do predelov med zobmi, zagotavlja vrhunsko čiščenje na težko dostopnih mestih v primerjavi z običajno zobno pasto. Čistilni mikrokristali v Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh pa polirajo površino zob in zagotavljajo vrhunsko čiščenje in občutek svežine, ki traja v primerjavi z običajno zobno pasto tudi do 8-krat dlje.