Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Če boste to storili, bodo vaše noge osupljive!

29. 4. 2017; 06.00
Avtor: L.J.
Ženska
Medtem ko kremo za roke tu in tam še uporabimo, dodatni negi nog ne posvečamo pretirane pozornosti. To se bo morda spremenilo, če vam prišepnemo, da balzam za noge, ki ga predstavljamo tokrat, učinkovito odpravlja neprijeten vonj in potenje nog. Poleg tega, da noge neguje, zaradi vsebnosti eteričnega olja čajevca celo odpravlja glivice. Klinično dokazano!

Z nego nog lahko veliko pridobimo. Koža na stopalih bo zaradi balzama mehkejša in bolj gladka, noge se ne bodo več potile (ali pa vsaj znatno manj), z redno uporabo bomo odpravili tudi glivice. Ker bomo med vtiranjem balzama v stopala pritiskali tudi na kopico akupresurnih točk, ki so povezane s celotnim telesom, bomo mimogrede še poskrbeli za energijsko pretočnost in boljše počutje.

Navodilo za pripravo:
Sestavine: 50 ml mandljevega olja, 40 ml olja grozdnih pešk, 20 g nastrganega čebeljega voska, 15 kapljic 100-odstotno naravnega eteričnega olja čajevca, pol žličke jedilne sode.
Postopek: Olje grozdnih pešk, mandljevo olje in čebelji vosek zmešamo skupaj v manjši posodi, ki jo postavimo nad vodno paro in tam držimo tako dolgo, da se čebelji vosek popolnoma stopi. Ko se to zgodi, lahko posodo odmaknemo, vanjo pa primešamo še eterično olje čajevca in jedilno sodo. Dobro premešamo, nato pa vlijemo mešanico v stomililitrsko steriliziran (steklen) kozarček, ki ga lahko zapremo. Shranimo v hladnem in temnem prostoru, kjer se bo vsebina čez nekaj ur nekoliko strdila.

UPORABA
Balzam za noge uporabljajte zvečer, preden se odpravite spat, da se imajo sestavite čas dodobra vpiti v kožo. Če imate težave z glivicami ali se vam noge izdatno potijo, balzam, sploh v toplejših mesecih, uporabljajte redno vsak dan.

foto: Vir: Sutterstock

Preberite še, katere zdrave hrane nikakor ne smete jesti.

prejšnji članek
Tanki lasje? Nič več!
Moda&Lepota
Tanki lasje? Nič več!
naslednji članek
Turbo dieta s prehranskimi dodatki
Moda&Lepota
Turbo dieta s prehranskimi dodatki