Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Z ličili pokažite svoj notranji žar

19. 4. 2017; 10.03
Avtor: Promocijski materiali
Visual Teint_Presse14839

foto: Foto: Promocijski material

Ženske so edinstvene s svojim značajem, smehom in samim življenjem. Vaša zunanjost pove, kaj je tisto v vas, zaradi česar ste posebne.

Svoj videz odlično popestrite z estetsko in individualno dovršeno linijo ličil Make-up Dr. Hauschka, ki dopolnjuje njihovo negovalno linijo izdelkov. Z obema linijama skupaj pa je znamka Dr. Hauschka celovita: le skozi medsebojno kombiniranje izdelkov za nego kože in izdelkov za make-up se lahko znamka Dr. Hauschka izrazi na popoln način. Z obema skupaj oseba zažari v vsej svoji lepoti.

Dr. Hauschka Make-up je vodilna mednarodna naravna dekorativna kozmetična znamka. Zaradi številnih odtenkov in proizvodov je prava naravna alternativa konvencionalnim znamkam. Nudi stabilno in izpopolnjeno osnovno linijo, ki je dostopna vsaki ženski in prilagojena željam končnih uporabnic. Ne gre za poplavo izdelkov, vendar za dovolj velik nabor izdelkov, ki ga končna uporabnica potrebuje za oblikovanje svojega lastnega videza. V recepturah se izvlečki zdravilnih rastlin kombinirajo z mineralnimi pigmenti, rastlinskimi voski in olji, ki negujejo in varuje kožo.

Dr. Hauschka Make-up se ukvarja z notranjo vitalnostjo in jo vleče navzven. Ne prekriva, ampak poudarja, kar je znotraj nas. Na stranko ne gleda kot potrošnico ampak kot na posameznico, ki ji nudi priložnost, da skozi make-up poudari svojo individualnost, se igra z barvami in z njimi eksperimentira.

foto: Foto: Promocijski material

Dr. Hauschka Make-up je znamka, ki navdihuje ženske, da samozavestno razkrijejo svojo naravo in svojo lepoto.

Pri naravni kozmetiki ni pomembna samo vizualna vloga make-upa, kot je to pri konvencionalni. Pri naravni kozmetiki mora biti make-up tudi negovalen. Vizažistke naravnega make-upa gledajo na svoje stranke celostno in uporabljajo visoko kakovostne naravne izdelke tako, da ne spreminjajo obrazov, ampak da poudarjajo tisto, kar dela osebo edinstveno – ne glede na zadnjo modo in trende.

Kar dela Dr. Hauschko posebno je način, kako barve delujejo: namesto, da prekrivajo, se z naravno barvo tena stapljajo in ustvarjajo individualni ten. Ne gre za prekrivanje osebnosti, ampak prej za odkrivanje številnih lastnosti, ki določeno osebo delajo edinstveno. Dr. Hauschka Make-up izraža veselje po preizkušanju barv, kombiniranju in neprestanem odkrivanju lastne osebnosti. Namen barv je ustvarjati poudarke in odkrivati tisto, kar nas premika v naši notranjosti.

foto: Foto: Promocijski material

Zakaj prenovljena linija Dr. Hauschka Make-up?
Že dlje časa se je kazala potreba po dopolnitvi oziroma ažuriranju in izpopolnitvi asortimana Make-up. Vključno z barvami, embalažo, funkcionalnostjo in videzom. Na osnovi mednarodnih raziskav trga je tako nastala nova paleta izdelkov, tekstur, barv, vonjev in embalaže za vse tri sklope: za obraz, oči in za usta. Ženske bodo tako s širšim izborom bolj zadovoljne. Prenova Dr. Hauschka Make-up omogoča izkoristiti celotni potencial znamke in nadgraditi našo uspešno linijo za nego obraza. Novo nastali asortima je izdelan natančno po potrebah in zahtevah uporabnic.

Razvoj novih izdelkov in novih barv je bila za proizvajalca antropozofskih zdravil Wala zelo zahtevna naloga. Nenazadnje je bilo potrebno narediti nekaj, kar še ni obstajalo. To je bil izziv, v katerega je Wala vložila ogromno časa, truda in ki je zahteval številna poglobljena testiranja. Rezultat je edinstvena make-up linija, ki po vseh kriterijih ustreza visokim kakovostnim standardom Dr. Hauschka.

Da je potrebno ustvariti naravni make-up, ki bo šel z roko v roki z izdelki za nego obraza, je že od vsega začetka 1967 vedela tudi Elisabeth Sigmund, soustanoviteljica kozmetike Dr. Hauschka. Vendar so šele leta 1981 nastale prve tri šminke in prva tri senčila. Razvoj je šel naprej, tako da smo imeli leta 1999 že 36 izdelkov. Današnja nova linija ima 82 izdelkov.

Odtenki Dr. Hauschka se prepletejo z vašo naravno barvo in ustvarijo vaš osebni videz. foto: Foto: Promocijski material

Posebnosti Dr. Hauschka Make-up
Negovanje kože:
- Dr. Hauschka izdelki za make-up nadaljujejo nego kože z izdelki Dr. Hauschka za nego obraza.
- Vsak izdelek ima svojo sestavo rastlinskih voskov, olj in stimulativnih izvlečkov zdravilnih rastlin.
- Edinstvena kakovost sestavin omogoča fini teksturi enakomeren in nežen nanos.
Barvitost:
- Dr. Hauschka izdelki za make-up vsebujejo močne mineralne pigmente.
- Make-up uravnava ten in dodaja barve, ne da bi prekrival naravno vitalnost osebnosti.
- Dr. Hauschka Make-up želi poudariti človeško naravno lepoto in s pomočjo barv na najlepši možni način poudariti značaj.
- Barve na vsakem obrazu delujejo drugače: naravne barve so se sposobne prilagajati naravnemu tenu kože. Namesto da naravni ten prekrijejo, se z njimi prepletejo in ustvarijo popolnoma nov individualni ten. Poseben užitek predstavlja kombiniranje barv, preizkušanje in tako neprestano odkrivanje določene osebnosti.
- Dr. Hauschka Make-up je znamka, ki pomaga ženskam, da samozavestno odkrijejo svojo naravo in svojo lepoto.

Vodilna rastlina v Make-up liniji je ranjak, krepi sposobnost kože pri ustvarjanju svoje zaščite ne da bi na ta račun izgubljala elastičnost. foto: Foto: Promocijski material

Sestava izdelkov Dr. Hauschka Make-up
- zdravilne rastline iz bio diamične pridelave, ki aktivirajo kožo: ranjak, ognjič, žajbelj,
- mineralni pigmenti naravno svetlikajočih barv
- svila, ki neguje in matira,
- olja jojobe, avokada, makadamijevega oreščka kot tudi oljni izvlečki vrtnice in drugih zdravilnih rastlin, ki kožo intenzivno negujejo
- naravni voski, ki kožo ščitijo pred zunanjimi vplivi
- noben izdelek ne vsebuje kemično/sintetičnih dišav ali konzervansov
- skladnost izdelkov za oči potrjujejo oftalmološki testi
- skladnost izdelkov za kožo potrjujejo dermatološki testi

VODILNA RASTLINA: Ranjak – regulativna moč:
Vodilna rastlina v Make-up liniji je ranjak, katerega posebnost je ta, da je zelo prilagodljiv. Lahko raste divje in bohotno, lahko pa tudi v nadzorovanem okolju. Kot sestavina ima izredno regulativno moč: krepi sposobnost kože pri ustvarjanju svoje zaščite ne da bi na ta račun izgubljala elastičnost.

foto: Foto: Promocijski material

Pudri: Vodilna rastlina je nepozebnik
Mogočni grm raste v svojem posebnem ritmu. Ne spomladi, ampak jeseni, razvije dišeče rumene cvetove, ki prekrijejo ves grm kot bi se nanj vsule zvezdice. Plodovi dozorijo sledečo pomlad. Ko dozorijo, se odprejo in raztresejo svoje seme daleč naokoli. Nepozebnikovi listi in lubje so bogati z učinkovinami, ki kožo stabilizirajo, da postane čvrsta in mehka. Zato je nepozebnik izbran kot vodilna rastlina za vse pudre in rdečila.
Druge posebne sestavine:
- nepozebnik skupaj z žajbljem in ranjakom kožo uravnava in poživlja
- granatno jabolko je sposobno prenašati sušo, zato lahko tudi v Tekočih podlagah koži zagotavlja vlažnost in vitalnost
- makadamija je najdražji orešček na svetu. Z njegovo pomočjo se Tekoče podlage lahko hitro vpijejo v kožo in jo naredijo mehko in svilnato

foto: Foto: Promocijski material

Izdelki za oči: Vodilna rastlina je smetlika
Majhni beli ali svetlo vijolični cvetovi 10 do 30 cm visokega prebivalca travnikov, delujejo kot cvetovi male orhideje. Izvlečki smetlike so znani po svojih pomirjujočih značilnostih in blaženju oteklin.
Druge posebne sestavine:
- smetlika skupaj z nepozebnikom in črnim čajem pomirja in poudarja živahnost oči
- dragoceni rastlinski voski in olja varujejo in negujejo občutljivo kožo okoli oči

Izdelki za ustnice: Vodilna rastlina je šipek
S prihodom jeseni šipek v gozdovih in obronkih cest svetlo zažari. Robusten in bogat z vitaminom C in minerali zajema vso moč poletja. Izvleček neguje občutljivo kožo ustnic in krepi njihovo vitalnost.
Druge posebne sestavine:
- jojobino in mandljevo olje negujeta in varujeta ustnice
- sestava zdravilnih rastlin z rožnimi cvetovi, šipkom in ranjakom poživlja in harmonizira

NAVDIH ZA IZBRANE BARVE za Dr. Hauschka Make-up
Vsak obraz ima svojo lastno naravno barvo, ki se lahko spreminja zaradi notranjih in zunanjih dejavnikov. Barva govori o našem počutju in se prilagaja našim različnim sposobnostim obraznega izražanja. To je bilo vodilo pri ustvarjanju Dr. Hauschka Make-up barv.

Človeški videz v prvi vrsti določa igra med svetlobo in barvo oči, ustnic in polti, med katerimi so oči najbolj svetleče, barva ustnic pa najmočnejša in najživahnejša. Polt odseva temperament in naravo. Dr. Hauschka Make-up spodbuja medsebojno igro barv obraza in vleče navzven naš notranji žar. Naravna barva ima sposobnost odkrivati človeške notranje kakovosti in poudariti njihov sijaj.

Barve pa niso sposobne samo poudariti tega, kar že obstaja: sposobne so tudi ustvariti razpoloženje. Vplivajo na čustva. Poletne barve v nas pogosto prebudijo željo po sreči in nošenju močnejših barvah, medtem ko si jeseni zaželimo drugih barv.

Življenje pomeni premik ter spremembo in mi smo del tega. Dr. Hauschka Make-up ne ustvarja novih trendov in tudi ne sledi obstoječim. Zato je primeren za tiste, ki jih zanimata lepota in stil, ne pa za tiste, ki želijo biti v trendu.


Dr. Hauschka Make-up je make-up z BIO CERTIFIKATOM

Proizvodnja naravne kozmetike na visokem kvalitetnem nivoju je poseben izziv, ki zahteva tesno sodelovanje specialistov z različnih področij - farmacevtov, kemikov, zdravnikov, kozmetologov in parfumeristov. Nov proizvod mora prestati številna testiranja preden gre na tržišče. Vsebuje samo tiste sestavine, ki s svojimi lastnostmi ustrezajo in v dovoljenih količinah varni uporabi v kozmetičnih proizvodih. Vsi izdelki Dr. Hauschka so izdelani skladno s strogimi EU regulativami o kozmetičnih proizvodih. Testi se ne nanašajo samo na posamezno sestavino, ampak tudi na končni izdelek, kako dobro izdelek prenaša koža in kakšen je njegov učinek. Ta dva parametra se merita tako po mnenju uporabnic kot z ustreznimi merilnimi inštrumenti. Ustreznostne teste izvajajo dermatologi, za izdelke za kožo okoli oči oftalmologi. Vsi testi redno vsakič sproti dokazujejo, da so vsi izdelki Dr. Hauschka odlične kakovosti. Vsi izdelki Dr. Hauschka Make-up enako kot izdelki za obraz nosijo pečat NATRUE. Ne vsebujejo umetnih dišav, barvil in konzervansov.

prejšnji članek
Tragična smrt: Goltal tablete, ki mu jih je priskrbel prijatelj
Svet slavnih
Tragična smrt: Goltal tablete, ki mu jih je priskrbel prijatelj
naslednji članek
FOTO: Takšen dopust si je privoščila Jennifer Lopez
Svet slavnih
FOTO: Takšen dopust si je privoščila Jennifer Lopez