Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Brezskrbno poletje: Odloči se za dolgoročno učinkovito depilacijo!

24. 4. 2017; 01.14
Avtor: Oglasno sporočilo
Philips_Shot_13

Odloči se za brezskrbno poletje in gladko svilnato kožo!

Prihaja poletje, čas brezskrbnih dopustov, sonca in morja. Prihaja čas kopalk, kratkih hlač in majic ter mini kril. Naj se brezskrbnost poletja ne konča zaradi ene same nevšečnosti! Poskrbi za svilnato gladko kožo z učinkovito in nebolečo depilacijo ter se predaj sončnim žarkom brez rdečice in vraščenih dlak.

Različni tipi kože, dlačic in raznolike oblike predelov telesa, kjer si dame zaželimo svilnato gladke kože, so navdihnili nov model aparata za odstranjevanje dlak, Philips Lumea Prestige, ki je prva naprava IPL z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Odslej lahko najučinkovitejšo rešitev IPL uporabljaš brezžično ali žično, senzor SmartSkin pa vsakokrat izmeri najboljšo nastavitev za vsak del telesa glede na tvoj tip kože.

Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov in barv kože.

Draga dama, odkrij svojo lepoto vsak dan znova, poslovi se od dlačic in uživaj ob svilnato gladki koži vse dokler redno, na 4-8 tednov, izvajaš tretmaje. Na dolgoročno uspešno depilacijo prisegajo tudi Ula Furlan, Lepa Afna, sestri Fabjan in mnogo drugih znanih in uspešnih Slovenk, ki cenijo svoj čas in brezskrben občutek gladke svilnate kože.


Hitro in preprosto

Inovativna tehnologija, razvita z vodilnimi dermatologi in Philipsovimi strokovnjaki na področju odstranjevanja dlak, je združena v novem aparatu Philips Lumea Prestige s štirimi nastavki ustrezno ukrivljenih oblik, da se prilegajo posameznim delom telesa, s filtri in različnimi velikostmi okenca za tretmaje za preprost, hiter, varen in učinkovit tretma celotnega telesa. Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov in barv kože ter uporabnicam pomaga oceniti, katera nastavitev moči je prava za njih. 

Prihrani čas - s kablom ali brez njega

Za popolno udobje in priročnejšo uporabo je Philips Lumeo Prestige mogoče uporabljati s kablom ali brez njega. Brezžični tretma omogoča popolno svobodo gibanja, uporabno predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, uporaba kabla pa je priročnejša za večje predele. Žična uporaba zagotavlja hitrejši tretma brez prekinitev, saj poveča frekvenco svetlobnega bliska in je zato postopek hitrejši za kar 1,75-krat.

Kot ostali modeli Philips Lumea, tudi najnovejši model Philips Lumea Prestige uporablja tehnologijo IPL, ki z nežnimi pulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počitka. Raziskave so potrdile bistveno bistveno, do kar 92 odstotno zmanjšanje  poraščenosti že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih, po katerih je bila koža že neporaščena in občutneje bolj gladka. Za ohranjanje svilnato gladke kože, ne da bi dlačice še zrastle, so potrebne ponovitve tretmajev vsakih 4-8 tednov tudi v nadalje.


Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije:

"IPL je tehnologija, sorodna laserski, s katero lahko zdravijo le zdravniki. IPL-naprave pa sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin ter jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito zdravljenje prekomerne poraščenosti in odstranjevanja neželenih dlak lahko uporabljajo tudi laiki. IPL tehnologija se uporablja v specializiranih salonih od leta 1994. Philips Lumea, ki je izšla iz te profesionalne IPL tehnologije, omogoča enostavno in učinkovito odstranjevanje dlačic tudi doma. Lumea Prestige je skupek več kot 14-letnih raziskav in razvoja v sodelovanju z dermatologi."

Je Lumea primerna zame?

Aparat Philips Lumea Prestige je učinkovit, varen in enostaven za uporabo pri raznolikih barvah dlačic in tipih kož. Uporabljaš ga lahko pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah ter pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Kot velja tudi za druge naprave IPL, aparata Philips Lumea ni mogoče uporabljati za odstranjevanje belih/sivih, svetlo blond ali rdečih dlačic, prav tako ni primeren za zelo temno kožo, saj lahko povzroči opekline, otekline in razbarvanje kože. Razlog se skriva v visokem kontrastu, ki je potreben za razlikovanje kožnega pigmenta in pigmenta v barvi las.

Edini aparat IPL, ki ga lahko uporabljate s kablom ali brez njega.

Kako uporabljam Lumeo?

Uporaba aparata Lumea je enostavna in varna. S samodejnim načinom predlaganja nastavitve izberi ustrezno nastavitev energije za svoj kožni odtenek. Nežno in učinkovito odstranjuj dlake na različnih delih telesa, za celotno telo pa boš porabila največ 15 minut.

Korak 1
Pred odstranjevanjem predel pobriješ z britvico ali brivnikom.

Korak 2
Pred uporabo nastaviš jakost ali pa s senzorjem SmartSkin preveriš priporočeno nastavitev.

Korak 3
Okence prisloniš na želen predel in počakaš, da zasveti luč za pripravljenost. Pritisni na gumb za blisk.

Korak 4
Aparat Lumea med osvetljevanjem počasi pomikaj po izbranem predelu telesa. Istega mesta ne osvetljuj večkrat.

Pomembno!

V kliničnih študijah ni nobena od žensk uporabo naprave za odstranjevanje dlačic Philips Lumea označila kot bolečo. Najbolj pogosti simptomi, ki so jih ženske zaznale so: topel občutek, ščemenje ali srbenje, ki v večini primerov ni trajalo več kot nekaj minut.

Profesionalna tehnologija Lumea IPL varno preprečuje ponovno rast dlak pod kožo.


Zakaj Philips Lumea? Številke govorijo zase!

• Philips Lumea je bila predmet kliničnih testiranj na preko 2000 žensk, z dokazanimi rezultati.
• Philips Lumea je rezultat 14 let Philipsovih raziskav, ki je izšla iz tehnologije profesionalnih IPL naprav.
• Preko 2 milijona uporabnic po vsem svetu smatra IPL- odstranjevalec dlačic Philips Lumea kot idealno dolgoročno rešitev za nezaželene dlačice.

Gladka koža brez dlak do 8 tednov.


8 razlogov, zakaj izbrati aparat Philips Lumea Prestige

1. Gladka koža brez dlak do 8 tednov.*
2. Do 92 odstotkov manjša poraščenost po le 3 tretmajih.**
3. Prvi IPL z zaobljenimi nastavki za različne dele telesa. 
4. Zamenjava sijalke ni potrebna. Njena življenjska doba zagotavlja  do 20 let uporabe.****
5. Odstranjevanje dlak na obeh spodnjih delih nog traja samo 8,5 minute.***
6. Senzor SmartSkin priporoči najboljšo nastavitev za tvoj kožni odtenek. 
7. Edini aparat IPL, ki ga lahko uporabljaš s kablom ali brez njega. 
8. Profesionalna tehnologija Lumea IPL varno preprečuje ponovno rast dlak pod kožo.

*Merjeno na nogah po prvih 4–5 depilacijah. Rezultati se med uporabnicami razlikujejo.
**Uporaba s kablom, čas pri najvišji nastavitvi energije, merjeno na nogah ob upoštevanju razporeda depilacij, po tretji depilaciji; rezultati med uporabnicami se lahko razlikujejo.
***Uporaba s kablom, čas pri najvišji nastavitvi energije.
****Preračunano za uporabo na spodnjem delu nog, predelu bikinija, pod pazduhami in obrazu. Življenjska doba sijalke ne podaljšuje Philipsove 2-letne mednarodne garancije.

Življenjska doba sijalke zagotavlja do 20 let uporabe

Svetilke aparata Philips Lumea niso zamenljive. V kolikor boš sledila priporočenemu času uporabe, bo IPL odstranjevalec dlak uporaben vrsto let. Za odstranjevanje dlak po celem telesu boš potrebovala približno 400 svetlobnih pulzov, nekatere tudi mnogo manj. To pomeni, da boš porabila le zelo majhen delček pulzov. Večina modelov Philips Lumea namreč omogoča kar 250.000 bliskov.

Ali si vedela?

Nobeno profesionalno lasersko odstranjevanje dlak v salonu, naprava za domačo uporabo ali depilator ne zagotavlja trajnih rezultatov odstranjevanja dlak in doživljenjskih rezultatov. Zaradi normalnega cikla rasti dlak se tretmaji z laserjem izvajajo v več serijah, kar pomeni, da laser ni učinkovit takoj ob prvi uporabi. Dlake, ki so bile ob prejšnjem tretmaju v fazi počivanja, bodo sedaj lahko v fazi rasti. Zato odstranjevanje dlak z laserjem v salonu, kot tudi ob domači uporabi, IPL ne zagotavlja trajnih rezultatov, bodo pa dlačice redkejše ali tanjše. Zato se pogosto priporoča, da se izvajanje tretmajev in vzdrževanje gladke kože izvaja enkrat ali nekajkrat. Philips Lumea IPL sistem v primerjavi s profesionalnim odstranjevanjem dlak z laserjem uporablja nižjo intenzivnost svetlobe, vendar pa bodo ob redni uporabi rezultati prav tako izjemni.


Mobilna aplikacija – popolna podpora Lumee Prestige

Nova brezplačna mobilna aplikacija Philips Lumea IPL je popoln partner nove Lumee Prestige. Oblikovana je za pomoč pri uporabi in za kar najboljši izkoristek aparata. Tako lahko popolnoma samozavestno uporabljaš tehnologijo IPL, saj te aplikacija vodi skozi postopek korak za korakom. Obenem pa zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt tretmajev za vsak predel telesa ter ti tako pomaga dosegati in ohranjati najboljše možne rezultate.

Nova brezplačna mobilna aplikacija Philips Lumea IPL.

Dosegljiva je v trgovini Google Play in iTunes.

Model Philips Lumea Prestige BRI956/00 je na voljo po priporočeni maloprodajnih ceni 559,99 EUR. Na voljo sta še model Lumea Prestige BRI950/00 po MPC 459,99 EUR in Lumea Advanced po 349,99 EUR. Več informacij o posameznih modelih in cenah najdeš TUKAJ

Nova Philips Lumea Prestige, ki jo uporablja že več kot milijon žensk po vsem svetu, je plod slovenske izdelave.

Zaradi izbočene oblike omogoča boljši kontakt s kožo.

Zaradi izbočene oblike omogoča boljši kontakt s kožo.

Nastavek je primeren za odstranjevanje brčic, dlak na bradi ter licih.

Nastavek je primeren za odstranjevanje brčic, dlak na bradi ter licih.

Z novim nastavkom lahko tretma obeh spodnjih predelov nog opravite v le 8,5 minute.

Z novim nastavkom lahko tretma obeh spodnjih predelov nog opravite v le 8,5 minute.

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Življenje je učenje
Zdravje
Tedenski numeroskop: Življenje je učenje
naslednji članek
Ljubezenska drama dveh tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas
Svet slavnih
Ljubezenska drama dveh tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas