Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Še nikoli tako popularen trend, ki pristaja vsem ženskam!

22. 5. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
Letošnji modni slog se še bolj igrivo poigrava s svetlimi majicami, topi in oblekami, ki bodo romantično razkrili kožo od vratu do ramen. Gola ramena so seksi in zapeljiva. Pokažite jih!

Ramena so nadvse seksipilen del telesa, ki pa pogosto ostaja skrit pod tkanino. foto: Pinterest

Ramena so nadvse seksipilen del telesa, ki pa pogosto ostaja skrit pod tkanino. A ne v toplih poletnih mesecih! Tudi letošnji modni koraki vas namreč vabijo, da se odenete v lahkotne tkanine, ki bodo vašo podobo spremenile v romantična bitja. Pa najsi bo to v objemu morskega vetriča, slikovite podeželske pokrajine ali pa na ulicah domačega mesta. Naj sončni žarki nežno pobožajo vaša ramena, ne skrivajte jih, temveč lahkotno zdrsnite v silhueto zapeljive vilinke.



Ameriška modna oblikovalka Donna Karan pravi, da so gola ramena brezčasna, pokažejo pa jih lahko vse ženske, ne glede na starost. ''Najbrž je to edini del telesa, v katerega se ženske ne zredimo! Spominjam se, kako sem pred mnogimi leti nosila kreacijo, kjer sem pokazala gola ramena. Takrat so me vsi kritizirali, kasneje pa so se v takšnih stajlingih pojavile  Liza Minnelli in Hillary Rodham Clinton ter izvale pravo modno senzacijo,'' pojasnjuje Dona, katere kreacije obožuje tudi glasbena, gledališka in filmska ustvarjalka Barbra Streisand.

Na modnem prestolu se torej sončijo topi, srajice, obleke in celo kombinezoni, ki bodo romantično razgalili vaša ramena. Poigrate se lahko tudi z volančki, svetli beli topi bodo odlično pristajali k kavbojkam, paper bag hlačam, pa tudi oblekam z rožnatimi potiski, ki so se prav tako znašle na piedestalu letošnjih modnih smernic.

Preberite si še: FOTO: Tudi Slovenke modne v cvetličnih vzorcih

Naj sončni žarki nežno pobožajo vaša ramena, ne skrivajte jih! foto: Pinterest

prejšnji članek
Preizkusite, resnično deluje: Usodna metoda za mravlje!
Zdravje
Preizkusite, resnično deluje: Usodna metoda za mravlje!
naslednji članek
TABU: To je lahko vzrok za pojav suhe nožnice
Zdravje
TABU: To je lahko vzrok za pojav suhe nožnice