Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modni trend, nad katerim boste navdušene!

7. 6. 2017; 08.52
Avtor: Oglasno sporočilo
Obvezen kos garderobe vsake ženske bi naj bili tudi bela in črna klasična majica, ki se ju lahko kombinira na 101 način.

Modni trend in pravi modni hit pa so postale majice z napisi. Modne navdušenke jih nosijo k prav vsakemu stilu: sproščenem, športnem stilu, k klasiki oz. kavbojkam, celo k elegantnemu poslovnemu stilu in pod suknjičem. Ne le to, majice z napisi imajo svoje mesto tudi v kolekcijah visoke mode.

Izjemno široko ponudbo moških in ženskih majic z napisi lahko najdete v spletni trgovini majice.si, kjer si lahko enostavno ustvarite tudi povsem unikatno majico, z napisom in fotografijo po želji. A to ni njihova edina posebnost.


Dizajnerske majice, perspektivnih mladih oblikovalcev

Ekipa majice.si je pričela s prav posebnim projektom, nad katerim boste navdušene. K sodelovanju vabijo mlade perspektivne oblikovalce, s katerimi ustvarjajo izjemne dizajnerske majice.


Projekt motivira mlade oblikovalce k ustvarjanju, krepi njihovo ime in prepoznavnost.


Oblikovalka Alja Horvat predstavlja linijo majic Chotnelle

Prva oblikovalka s katero sodelujejo je Alja Horvat, ki svoje dizajne za tekstil že pridno prodaja, tudi čez lužo. Trenutno še živi v Ljubljani, kjer študira dizajn, a njeni cilji segajo izven meja Evrope.

Oblikovanje živi z vsem svojim dihom. Njena strast se kaže v njenih delih. Obožuje enostavne oblike, s poudarkom na detajlih. Navdih najde v naravi, živalih, ljudeh, glasbi in filmu.

V sodelovanju z Aljo Horvat in majice.si je nastala ta, prav posebna kolekcija majic z napisi. Na njihovi strani vam je na voljo celotna kolekcija dizajnerskih kratkih majic, nekaj pa vam jih predstavljamo tudi mi.

Branko Horvat, direktor podjetja H.B.C., ki je lastnik spletne trgovine majice.si, nam je ob priložnosti zaupal: »Velikokrat smo sponzor in sodelujemo pri različnih modnih, športnih in dobrodelnih projektih. Tako so se npr. naše majice sprehodile po pisti na letošnjem Tednu mode v Ljubljani, v obliki kolekcije »The Real People«, priznane oblikovalke Aleksandre Brlan. Naše majice so nosili na dobrodelnem teku ADMA, nosili jih bodo na prihajajočem koncertu StellarBeat. In to je le nekaj letošnjih dogodkov.

Želeli pa smo še nekaj več in rodila se je ideja o dizajnerskih majicah. Priložnost in motivacijo želimo dati tudi mladim, ne tako priznanim, a nadvse perspektivnim oblikovalcem iz Slovenije.«

Dizajnerske majice, vrhunske kakovosti in po dostopni ceni

Kolekcija dizajnerskih majic »Chotnelle« vam je voljo po izjemno dostopni ceni. Majice so na voljo v več velikostih, barvah in modelih. Izbirate lahko med bolj ohlapnim, unisex modelom majice ali teliranim, ženskim modelom. Oba modela sta narejena iz najboljših materialov in sta kakovostne izdelave. Tudi tisk majic je kakovosten in obstojen, tako da jih boste lahko nosile še dolgo.

Z nakupom takšne majice, pa ne boste samo dobili samo modnega kosa oblačila, po dostopni ceni. Z nakupom boste vzpodbudili mlade in perspektivne slovenske oblikovalce in prispevali k njihovi prepoznavnosti in uspehu.

Si tudi ti perspektivna mlada oblikovalka ali oblikovalec? Ustvari svojo kolekcijo majic z majice.si

Si tudi ti želiš svoje kolekcije majic? Tudi ti jo lahko ustvariš v sodelovanju z majice.si, ki ti prinaša veliko prednosti. Ne odlašaj in jim piši na info@majice.si.

prejšnji članek
Slavna hčerka nekoč debeluška, danes pa seks bomba
Svet slavnih
Slavna hčerka nekoč debeluška, danes pa seks bomba
naslednji članek
Znani Slovenci stopili v bran Davidu Beckhamu
Svet slavnih
Znani Slovenci stopili v bran Davidu Beckhamu