mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To so barve, ki najbolj pristajajo svetlolaskam

7. 6. 2017; 04.00
Avtor: V. M.
So vaši kodri svetle barve in vas zanima, kateri barvni toni oblačil vam najbolj pristajajo? Za vas smo preverili v katerih odtenkih boste najbolj blestele.

Rdeča je barva strasti. foto: Pinterest

Idealno barvno ujemanje je seveda odvisno tudi od vaše polti in barve oči. Tudi odtenki svetlih las si niso povsem enaki, svetlolaske se lahko ponašate vse od platinaste, zlate pa tja do medeno rjavih tonov. Naslednji barvni odtenki so primerni za vse blondinke, v kateri barvi boste najbolj blestele, pa je malce odvisno tudi od vaše osebnosti. Ste nežne in romantične ali energične in strastne? Izberite barvo, v kateri se boste dobro počutile …

Rdeča: Glamurozna dama

Močna rdeča barva bo najbolj pristajala svetlolaskam, katerih kodri se prelivajo v najsvetlejši tonih. V kombinaciji z rdečo šminko in rdeče nalakiranimi nohti, bo vaša podoba izžarevala glamur usodno privlačne dame. Čutite, da je to vaša barva? Potem pa le zdrsnite v ta strastni modni odtenek!

Zelena: Smaragdna zapeljivka

Ne bo držalo, zelena barva ne pristaja le rdečelaskam z zelenimi očmi. Tudi blondinke boste v zelenih tonih blestele kot usodno privlačne dame. Tiste, katerih lasje se poigravajo z medenimi toni, izberite močne barve smaragdnih kamnov. Poigrajte se z zeleno, presenetila vas bo zapeljiva podoba v zrcalu!

Modra: Kraljeva gospodična

Tako je, modra barva je blondinkam pisana na kožo, zlasti tistim, ki so svetlolase po naravi in imajo tako svetlejšo barvo polti. Z modrimi toni boste težko zgrešile, saj vam pristajajo vsi odtenki modre barve, od sinje modre barve spominčic, pa vse do arabsko zvezdnatega neba. Če ste po naravi nežne, se boste bolje počutile v svetlejših tonih, ki vas bodo vaš korak naredili lahkotnejši in svež. V kolikor se ponašate z močnim karakterjem, pa le zdrsnite v kraljevo modrino, zagotovo se boste počutile fantastično!

Pastelni odtenki: Skrivnostna vilinka

Tudi pastelni odtenki izjemno pristajajo svetlolaskam, nekoliko bolj pa tistim, v katerih kodrih se skrivajo tudi rjavi toni. V objemu pastelnih tkanin se bodo najbolje počutile svetlolaske nežnejše narave, ki si ne želijo izstopati, a hkrati želijo biti modne in privlačne. Pristajale vam bodo zlasti pastelno rožnata, nude, vijolična, in marelična barva.

Preberite si še: Poletni modni hit: 'Paper bag' hlače

prejšnji članek
Ženske na instagramu so ponorele zaradi tega seksi moškega!
Zdravje
Ženske na instagramu so ponorele zaradi tega seksi moškega!
naslednji članek
Kaj se zgodi, če sivko namestite na okenske police?
Zdravje
Kaj se zgodi, če sivko namestite na okenske police?
#lizamaja
lizamaja