Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Hitri triki za lepo telo!

10. 6. 2018; 12.00
Avtor: Alenka Birk/Bodi zdrava
kopalke instagram
S pravo kombinacijo nege, učinkovitih vaj in napredne tehnologije bo pot do 'plažnega' telesa veliko lažja, kot si morda mislite.

V boj proti pomarančni koži 

Takoj začnite z masažo! Izberite kreme z globoko učinkovitimi sestavinami – kofein spodbuja izgorevanje maščob, izvlečki alg utrdijo, šipkovo olje, bogato z alfalinolensko kislino, pa izboljša prožnost kože in ji povrne vitalnost. Pospešite limfni pretok z vsakodnevno desetminutno masažo od spodaj navzgor. Lahko z dlanmi, najboljši učinek pa zagotavlja masaža z masažnim pripomočkom s kolesci.

Vaje, vaje, vaje 

Povečajte telesno dejavnost. Naj vam telefon pomaga do lepega telesa. Kako? Med obilico aplikacij z vajami do čvrstega telesa za pametne telefone izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Posebno pozornost usmerite na zadnjico, stegna in trebuh. Aplikacija vas bo vsak dan spomnila na rekreacijo, vas usmerjala in vodila. Nekatere aplikacije poleg tega štejejo vnos kalorij v telo in jih odštevajo, ko vnesete vadbo, ki ste jo opravili tisti dan.

Prehrana

Uživajte hrano, bogato z minerali in vitamini. Vitamin C (na primer v jagodah, papriki in kiviju) in silicij (na primer v prosu, čebuli), ki je v silicijevi kislini, napneta vezno tkivo. Zmanjšajte nastajanje kislin v telesu, zato se izogibajte živilom, ki ustvarjajo preveč želodčne kisline: beli moki, sladkorju in alkoholu.

Preberite tudi: Bosta šli hčeri Jožeta Potrebuješa po njegovih stopinjah? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Katere barve morate nositi na svojih nohtih?
Moda&Lepota
Katere barve morate nositi na svojih nohtih?
naslednji članek
Bine Volčič po odprtju gostilne doživel kolaps
Svet slavnih
Bine Volčič po odprtju gostilne doživel kolaps