kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Sledite trendom in bodite s svojimi lasmi kreativne!

6. 7. 2017; 03.54
Avtor: K.M.
Screenshot from 2017-07-06 15-46-10
Za vse, ki si upate izstopati, biti drugačni, kreativni in igrivi. Zdaj bo vse to še lažje!

Si predstavljate, da bi obstajala barva za lase, ki bi bila narejena 100 % na podlagi mnenj izraženih na družbenih omrežjih in drugih digitalnih platformah? Si predstavljate barve, ki bi s svojimi odtenki premaknile vse meje? Si predstavljate, da bi lahko izbrale, kako dolgo bo vaša barva ostala obstojna? 

Vsega tega si ne rabite več predstavljati! L’Oréal Paris je izdal novo linijo Colorista, ki vsebuje barve z novimi možnostmi. Navihnjene so s strani senc, ki jih ponuja samo ličenje in predstavljajo začetek revolucije v lepoti. Ni več mej v vaši kreativnosti! Edina stvar, ki jo morate narediti je, da izberete svoj slog in stvari naredite po svoje. 

1. Spreji - barva za dan ali noč

Spreji so odlični format barv, s katerimi lahko eksperimentira64 z barvami zgolj za en dan. Zelo lahko se jih nanese in enako lahko tudi odstrani s samo enim izpiranjem. Izberite enega izmed 6 odtenkov in ustvarite svoj Colorista slog. Vnesite barve in novo energijo v svoj vsakdan. 

2. Washouts - adventura za teden ali dva
Colorista Washouts je inspiracijska paleta 11 odtenkov za edinstven videz, ki traja nekaj tednov. Zelo lahko se je igrati in spreminjati barve. Za intenziven rezultat, predvsem na rjavih laseh, si posvetlite lase s Colorista Effect setom. Če želiš spremeniti svojo barvo, pa uporabite šampon Colorista Fader, ki vam bo pomagal hitro spirati barvo in vam omogočil, da se prepustite novim dogodkom Colorista.

3. Paints: Obstojne barve, ki so jih navdihnili tredni 
8 barv prinese nove dimenzije, ki so jih navdihnile zadnje palete za ličenje. Preizkusite unikaten Colorista čopič za barvanje, ki ga je navdihnil čopič za nanašanje maskare v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki za ličenje. Z njimi si boste lahko barve Colorista nanesle hitro in z lahkoto ter dosegle željen barvni učinek (popolno prekrivanje, ombre ...)

Vaša barva je del vaše zgodbe, ki jo svet mora slišati. Živite za trenutek, igrajte se z barvami in bodite Colorista!

prejšnji članek
Slovenski smučar je pobegnil daleč stran
Svet slavnih
Slovenski smučar je pobegnil daleč stran
naslednji članek
FOTO: Osupljive makeup upodobitve nebesnih znamenj
Horoskop
FOTO: Osupljive makeup upodobitve nebesnih znamenj