erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

nusa lesar Njena.si

Nuša Lesar o Urošu Slako povedala to

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

Čokolino nas spremlja že od malega
| Oglasno sporočilo

Čokolino nas spremlja že od malega

Za varno pot v šolo potrebujejo otroci bistre misli in spočito telo. Zato na cesto ne smejo brez zajtrka. Čokolino je hitra jutranja rešitev za starše in otroci ga naravnost obožujejo.

Včasih so brezzobi dojenčki izpljunili vse, razen Čokolina, danes pa si šolarji, tudi ko pridejo domov, najprej naredijo porcijo Čokolina. Lažemo! Prva stvar, ki jo naredijo je, da v letu odvržejo nahrbtnik na tla. Nato odhitijo v kuhinjo (pogosto pozabijo sezuti čevlje!) in v trenutku zmešajo Čokolino. Z malo mleka, ker le Čokolino, ki ga lahko režejo z nožem, je njihova prava mera! Dovolj so stari in samostojni, da vedo, kaj jim prija. Pravi ljubitelj Čokolina je tudi očka na porodniški, ki skrbno hrani svojega izbirčneža po načelu –»eeeeeena žlička za dojenčkaaa, dve žlički za očkaaaa.« Da, da, tudi on obožuje Čokolino, ker se tako hitro ter preprosto pripravi in še hitreje ga zmanjka.

Torej, prava ljubitelja Čokolina sva ti in jaz. Ker Čokolino nas spremlja že od malega. In Goethe pravi, da le največji človek ostane otrok! Lino se, seveda, strinja.