Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

13. 9. 2017; 09.35
Avtor: Oglasno sporočilo
2
Kakovostni avto tepihi Gledring učinkovito zadržujejo vodo in umazanijo, obenem pa so gumijaste preproge tudi enostavne za čiščenje in vzdrževanje.

S kakovostnimi avto tepihi Gledring boste učinkovito zaščitili pod vašega vozila in preprečili, da bi se vlaga in umazanija zažrla vanj. Tipske gumijaste preproge Gledring se namreč natančno prilegajo vsakemu modelu vozila posebej, za povrh pa jih odlikuje tudi visok rob, ki preprečuje, da bi se umazanija razlivala po vozilu.

Še posebej pa velja poudariti njihov inovativen in napreden dizajn, ki ne le, da skrbi za lep videz preprog Gledring ter s tem tudi za lep videz vašega vozila, temveč je zato površina preprog tudi brez ostrih robov in kotov. To mogoča lahkotno odtekanje vode in umazanije, kar pri običajnem dizajnu ni možno, zato so avto tepihi Gledring enostavne za čiščenje.

Čistite jih lahko z visokotlačnim čistilcem, saj zahvaljujoč omenjenemu dizajnu voda enostavno odteka, blato in umazanija pa se ne nabirata na robovih. Preproge Gledring zato lahko temeljito očistite v le nekaj minutah – sperete umazanijo in jih posušite ter zopet bodo videti kot nove!

Poleg tega so kakovostni avto tepihi Gledring primerni tudi za suho čiščenje – če pri roki nimate vode, uporabite namensko čistilo za čiščenje gumijastih preprog. Upoštevajte priložena navodila in čistilo nanesite na površino, počakajte nekaj trenutkov in umazanijo enostavno obrišite s čisto krpo. Preproge bodo tako čiste v nekaj minutah, pri tem pa ne boste porabili niti kapljice vode!

Zaradi kakovostne gume, ki je brez neprijetnih vonjav, so preproge tudi po večkratnem čiščenju videti kot nove, poleg tega pa tudi zelo trpežne in odporne na obrabo. Take bodo avto tepihi dolgo služili svojemu namenu in ščitili notranjost vašega jeklenega konjička, hkrati pa poskrbeli za njegov privlačen videz.

- Učinkovito ščitijo pred vlago in umazanijo.
- Primerne za suho in mokro čiščenje. 
- Inovativen dizajn omogoča odtekanje vode. 
- Redno čiščenje podaljša življenjsko dobo tepihov.
- Zaradi kakovostne gume so trpežne in prijetne za uporabo. 

prejšnji članek
Pevka v cerkvi kazala spodnjice
Svet slavnih
Pevka v cerkvi kazala spodnjice
naslednji članek
Je to razlog za tako vrhunsko igro Luke Dončića?
Svet slavnih
Je to razlog za tako vrhunsko igro Luke Dončića?