900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Novi trendi čeveljcev za modne Pepelke

14. 9. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
Ste rade v koraku z modo? Vedno na lovu za novimi trendi? Po ulicah bodo mično topotale petke salonarjev kreativnega dizajna, odete v močne barvne odtenke.

Ideja modela, ki so ga prek meja poimenovali V neck, je v hipu osvojila modne navdušenke. foto: Pinterest

Pred nami so spremembe. Oblikovalci so zamahnili z modno paličico in modne čevlje odeli v nove trende. Največ pozornosti so pritegnili s trendovsko zasnovano sprednjo odprtino salonarjev. Slednja je nekoliko bolj zaprta, a zato nič manj zanimiva. Oblika sprednje odprtine namreč spominja na eleganten vratni izrez, ideja modela, ki so ga prek meja poimenovali V neck, pa je v hipu osvojila modne navdušenke.

Če vam oblika klasičnega vratnega izreza ni povšeči, se bo med novostmi zagotovo našel tudi model, ki bo pritegnil vašo pozornost. Moda namreč narekuje tudi nekoliko bolj drzne oblike sprednjih odprtin. Sicer pa se bodo modni čeveljci ponašali tudi z močnimi barvnimi odtenki, zanimivimi potiski in  raznolikimi materiali, med katerimi bodo v ospredju zlasti satenasti.

Ste rade v koraku z modo? foto: Pinterest

Pa petke? Tudi tukaj bo na voljo raznolika paleta, ki jo boste lahko prilagodili svojemu okusu. Če ste se torej naveličali tankih vrtoglavih petk, vam bo nemara všeč novica, da se vračajo mačje petke (kitten heels), pa tudi stabilnejše okrogle ali block pete. Naj bodo pete tanke, debele, visoke ali nizke – zdrsnite v takšne čeveljce, ki vas ne bodo navdušili le z izgledom. Pomembno je namreč tudi to, da se bo vaša noga v njih počutila udobno.

Preberite si še: Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!

Oblikovalci so zamahnili z modno paličico in modne čevlje odeli v nove trende. foto: Pinterest

prejšnji članek
Kako naj vem, če imam gripo?
Zdravje
Kako naj vem, če imam gripo?
naslednji članek
VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo
Resničnostni šovi
VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo