testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

repolusk1
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je sestavina, ki upočasnjuje proces staranja kože

10. 5. 2019; 02.00
Avtor: K.M.
kokos, kokosovo olje

foto: Profimedia

Organsko kokosovo olje je eno izmed najboljši lepotnih izdelkov za zdravo kožo.

Zmanjša vidnost brazgotin

Kokosovo olje vsebuje pomemben antioksidant za vaš o kožo - vitamin E. Le-ta je za kožo odličen, saj dejansko zmanjšuje videz mastnosti in prekriva nepravilnost kot so akne in brazgotine. 

Preprečuje razdraženost in vnetja

Ker je polen neseptičnih maščobnih kislin se z njim lahko borite proti bakterijam, ki se vsakodnevno pojavljajo na vaši koži. Če ga boste na koži uporabljali dnevno, bo preventivno preprečil vnetja, tudi atletsko stopalo. 

Prodre v globlje plasti kože 

Kokosovo olje je sposobno prodreti do vira težav vaše kože. Gre za naravno majhno molekularno strukturo, ki jo koža z lahkoto vpije vase. Tako kokosovo olje na kožo ne vpliva zgolj od zunaj ampak dejansko poskrbi za njo že v globljih plasteh. 

Upočasni staranje 

V lepotni industriji je veliko izdelkov, ki upočasnjujejo proces staranja kože oziroma vzbujajo vtis, da je le-ta mlajša. Organsko kokosovo olje pa je tisto, ki bo to funkcijo opravilo najbolje in najbolj naravno. Gre za bogat vir antioksidanotv. Le-ti se uspešno borijo s številnimi prostimi radikali, ki napadajo vašo kožo. To pomaga pri upočasnitvi procesa staranja, ker pomeni, da kokosovo olje ščiti vezivno tkivo, ki ohranja kožo voljno.

Vlaži kožo

Seveda je najbolj logična funkcija kokosovega olja vlaženje kože. Le-to pa počne verjetno najbolj učinkovito, če ga primerjamo z drugimi olji ali pa dragimi kozmetičnimi produkti. Prode globoko pod kožo in ji da potreben lesk. Pomaga tudi pri odstranitvi odmrlih kožnih celic in pa zmehčanju kože. Velikokrat se ga uporablja tudi za vlaženje izsušenega lasišča. 




prejšnji članek
Slovenska zvezdnica je nov videospot snemala 100m nad tlemi!
Svet slavnih
Slovenska zvezdnica je nov videospot snemala 100m nad tlemi!
naslednji članek
Presenečeni? Tako je finalistki Gaji uspelo izklesati telo!
Svet slavnih
Presenečeni? Tako je finalistki Gaji uspelo izklesati telo!
#nasazenazenska
nasazenazenska