favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepe tudi, ko se mudi

24. 9. 2017; 04.00
Avtor: pr
foto 3

foto: Dreamstime

Dan je za večino žensk prekratek. Marsikateri ne uspe, da bi si privoščila lepotne in negovalne rituale, ki bi si jih zagotovo zaslužila prav vsaka.

Vam pogosto zmanjka časa, da bi se v miru posvetile postopkom za nego in lepotičenje telesa? Kaj pa če bi si zanje vzele minimalno časa – nekaj sekund ali kakšno minuto? No, to bi pa že šlo, kajne?

5 SEKUND ZA SIJOČE OČI

So vaše oči utrujene? Spet boste videti spočite, če si notranjo stran veke obrobite z belim svinčnikom. Tako boste tudi povečale majhne oči.

15 SEKUND IN MOZOLJI BODO IZGINILI

Mozolj se po navadi pojavi takrat, ko je najmanj treba – in to na sredini čela. Na srečo ga lahko z dobrim korektorjem zlahka prekrijete. Čez korektor nato na vneto mesto nanesite še tekočo podlago, ki ne vsebuje olja.

1 MINUTA ZA V HIPU LEPE VEKE

Poznavanje umetelnih tehnik ličenja ni vedno nujno. Da hitro poudarite oči, potrebujete samo kremno senčilo, ki ga lahko na veko nanesete kar s prstom. Ne boste verjeli, kako naraven bo učinek.

2 MINUTI ZOPER TRDO KOŽO

Enkrat do dvakrat na teden telesu privoščite piling. Nežno bo odstranil odmrle kožne celice in koža bo tako lažje vsrkala snovi iz negovalnih krem. Če se vam zdi to preveč dolgotrajen postopek, je tule krajša različica: piling gel za prhanje delo opravi ravno tako učinkovito. Ali pa malo gela za prhanje na rokavici za piling. Ne vzame vam več kot dve minuti, rezultat pa je odličen.

3 MINUTE ZA RAZBARVANE NOHTE

Temen lak lahko po večkratni uporabi na nohtih pusti rumenkasto sled. Hitrejša kot zamudno poliranje je kopel s praškom za limonado. Ta nohte takoj osvetli in jih hkrati neguje.

prejšnji članek
Znana televizijska voditeljica zaskrbljena
Svet slavnih
Znana televizijska voditeljica zaskrbljena
naslednji članek
Nekdanja misica brez tega ne more
Svet slavnih
Nekdanja misica brez tega ne more