mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modni trend jeseni: obutev z dodatki

24. 9. 2017; 03.00
Avtor: K.M.
Mass Severina Jesen 2017_2

foto: Severina za Mass.

Že imate čevlje, ki gredo v koraku s trendi letošnje jeseni?

Letošnja modna jesen predstavlja številne trende, ki jim morata slediti. Iz preteklih sezon pa je s seboj prinesla tudi tako imenovano "okrašeno modo", ki je v znamenju različnih dekorativnih dodatkov, ki že ustaljenim modelom obutve prinaša opazno spremembo in osvežitev. 

Na obutvi se bodo bohotili razni kovinski dodatki v obliki zaponk, zakovic in zadrg, ki bodo obutvi vdihnili divji uporniški videz. Kot obvezni dodatek nove sezone bodo obutev popestrile bele perle, ki bodo krasile tako elegantne pete kot tudi bulerje, posute pa bodo lahko samo po peti kot tudi po sprednjem delu čevlja. Superge bodo krasile kovinske značke v številnih oblikah in barvah, specialiteta pa bodo vezenine v obliki rožnatih vzorcev, ki jih lahko poleg obutve opazimo tudi na torbicah in oblačilih. Včasih rezervirano samo za hladne dni, pa bo letos izstopalo krzno. Mehke imitacije krzna se bodo bohotile na glamuroznih supergah ter toplejših gležnjarjih z vezalkami ali klasičnih 'uggicah'. Tudi v jeseni pa ne smemo pozabiti na drzno kombiniranje ostrih modelov čevljev z elegantnimi elementi, kot so recimo bleščeči kamni. 

foto: Mass

Nad modnim slogom popestrenim z različnimi dodatki pa je navdušena tudi hrvaška pevka Severina. Le-ta je tudi letos sodelovala v Massovi kampanji in se kot strastna ljubiteljica visokih pet ni mogla upreti salonarjem s peto, posuto s perlami in kovinskimi zakovicami. 

foto: Mass

foto: Mass

foto: Mass

foto: Mass

prejšnji članek
Nekdanja misica brez tega ne more
Svet slavnih
Nekdanja misica brez tega ne more
naslednji članek
Štirje nebesni znaki, ki nikakor ne morejo brez živahnega seksa
Odnosi
Štirje nebesni znaki, ki nikakor ne morejo brez živahnega seksa