favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modne pričeske - razmršeni slog za vse priložnosti

1. 10. 2017; 03.00
Avtor: K.M.
veronica dunn

foto: Profimedia

Naravno, preprosto in modno.

Z leti so zagotovo najbolj priljubljene postale razmršene kite, fige in klasična srfarska pričeska, ki deluje po pravilu naravno posušenih las – ti so nekoliko valoviti –, piko na i pa dodajo še neenakomerno osvetljeni lasje. Seveda pa se zgodba tu še ne ustavi. Razmršeni ali neurejeni so lahko tudi čopi, pa ravni lasje, paž pričeska, kombinacije kit in čopov ter najrazličnejši kodri. Letos je največji elegantni trend namerno neurejena kita, najbolje ribja kost, ki je spletena čez ramo, piko na i pa dodajo še manjše kombinacije kit ali drugačnih prepletov.

Svojo razmršeno in neurejeno pričesko pa lahko še dodatno izboljšaš z različnimi dodatki. Med njimi so priljubljeni trakovi, rože, sponke, krone iz rož in nakit za lase.

Seveda ne smeš pozabiti, da se moraš tudi za takšne stile kar potruditi. Razmršena kita mora biti dobro speta in dobro spletena, saj ti bo drugače vse ušlo izpod nadzora. Podobno je tudi z razmršeno figo. Neurejeni ravni lasje potrebujejo obdelavo s sprejem za teksturo, nekatere kodre moraš posušiti naravno, kar vzame kar nekaj časa, veliko časa in energije pa poberejo tudi dodatki, če jih želiš razumsko dodati.

prejšnji članek
Katera vadba je prava za vas?
Zdravje
Katera vadba je prava za vas?
naslednji članek
Čiščenje zagotavlja boljše počutje
Življenjski slog
Čiščenje zagotavlja boljše počutje