ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Minimalistična prefinjenost in brezčasna eleganca

7. 10. 2017; 02.39
Avtor: pr
circa
Ljubiteljice minimalizma, krožnih linij in orientalskih poudarkov boste z razkošnim nakitom nadgradile tako športno elegantne kombinacije oblačil kot tudi večne klasike, namenjene večernim priložnostim.

Zlatarna Celje zapeljuje s prestižnimi novimi zlatimi kolekcijami Over Bridges, Circa, Classic in Rozeta Orienta, v katere je ujela čiste oblike brezčasnega videza.

Kolekcija Over Bridges

Prvo zlato kolekcijo sestavljajo športno elegantni uhani ter prstan v kombinaciji rdečega in belega zlata z briljanti. Vsak kos nakita je sestavljen iz posameznih členov, ki na prefinjen način tvorijo celoto in ponazarjajo povezovanje. Prav slednje pa je botrovalo tudi izboru imena kolekcije »Over Bridges«, ki v prevodu pomeni »Preko mostov«. Sama oblika uhanov in prstana deluje nekoliko robustno, drzno, celo športno, vdelani briljanti pa z osupljivim lesketom nakitu dodajo razkošno eleganten pridih.

Kolekcija Circa

Kolekcija Circa sledi čistim linijam, ki poosebljajo videz brezčasne elegance. Komplet, ki ga poudarjajo svetlikajoči se cirkoni, nosi ime po osnovnih gradnikih v obliki preproste zaprte geometrijske forme kroga, ki kot univerzalen simbol predstavlja pojem celote in celovitosti, izvorne popolnosti, neskončnosti, brezčasnosti ter cikličnega gibanja. Kolekcijo Circa, ki je primerna za vsak dan in za vse generacije, sestavljajo uhani, prstan in ogrlica, ki bodo s prefinjenostjo ter svetlikajočim se odsevom odlično pristajali vsem prihajajočim jesensko-zimskim stilskim izbiram.

Kolekcija Classic

Kolekcija Classic s prefinjenim oblikovanjem združuje sodobno klasiko z brezčasno eleganco. Ljubiteljicam videza, ki nikoli ne gre iz mode, je že poznan Classic bohotnejši komplet, ki pa se mu sedaj pridružuje še eleganten komplet z umirjenimi ravnimi linijami, posutimi z drobnimi briljanti. Oba kompleta odlikuje popolna dovršenost lesketajočih se briljantov, ki govorijo glasneje kot besede in zapeljujejo z magično iskrivostjo v slogu Audrey Hepburn iz Zajtrka pri Tiffanyju.

Kolekcija Rozeta Orienta

Sodoben komplet čistih oblik s pridihom Vzhoda je sestavljen iz gladkega okvirja in sredice z vzorcem, ki je povzet ter stiliziran po okrasju iz orientalskih dežel. Ogrlica predstavlja čudovit okras na krajši verižici tik pod vratom ali pa prefinjen detajl nižje na daljši verižici oziroma satenastem traku. Elegantni, a igrivi kosi so primerni tako za vsakodnevni športno eleganten stil kot tudi za izjemno popestritev večerne toalete. Komplet, ki sodi v skupino Rozet, z dodatkom besede »Orienta« pomeni »vzhajajoč« - prav takšen pa bo tudi vaš slog, saj dodatek zlatih kosov nakita prinaša popolno dovršenost vaši podobi.

prejšnji članek
Vrača se Esmeralda!
Svet slavnih
Vrača se Esmeralda!
naslednji članek
Nega brez živalskih sestavin
Zdravje
Nega brez živalskih sestavin