požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Si želite pričeske filmske zvezde? To vam lahko uspe že s sušilnikom

20. 10. 2017; 11.00
Avtor: Oglasno sporočilo
Da je dober sušilnik za lase nepogrešljiv pripomoček pri negi las, ve vsaka ženska. Da je z njim in s pomočjo ostalih oblikovalnikov las mogoče ustvariti izredne pričeske za vse priložnosti, ki bi pri profesionalnemu frizerju stale veliko denarja, je manj znano dejstvo. A nič več, saj zdaj predstavljamo te odlične naprave in razkrivamo njihove skrivnosti!

Glavni pomislek proti uporabi sušilnikov za lase je bržkone ta, da sušilniki s svojim delovanjem poškodujejo lase. Pretirano vroč zrak lahko lase ne le osuši, temveč tudi izsuši, tako da ti postanejo togi in krhki ter se pogosto lomijo. S takšnimi lasmi je nemogoče oblikovati lepo pričesko, da niti ne omenjamo škodljivih dolgoročnih posledic za lasišče, ki jih povzroča neprimerna uporaba neustreznih sušilnikov. Na srečo obstajajo rešitve, s katerimi so te bojazni odveč. Sodobni sušilniki za lase, kakršen je Philips DryCare Prestige, namreč med sušenjem ohranjajo naravno hidracijo las. Z vgrajenim senzorjem MoistureProtect z infrardečo tehnologijo med sušenjem las vseskozi preverjajo stopnjo vlažnosti in temu primerno samodejno prilagajajo temperaturo delovanja. Rezultat so naravno lepi lasje, ki tudi po petih minutah sušenja ohranijo do 85 % svoje vlage. Najpomembneje pri tem je, da ste lahko med sušenjem popolnoma brez skrbi, da bi morebiti poškodovali svoje lase, saj se to ne more zgoditi.


Oblikujte lase kar med sušenjem z močjo ionov

Sušilnik za lase Philips DryCare Prestige neguje lase med sušenjem, nudi pa tudi dodatne funkcionalnosti, ki pomagajo ustvariti želeno pričesko. S kar šestimi nastavitvami delovanja imate popoln nadzor nad hitrostjo in temperaturo. Sušilnik las se ponaša tudi s posebno nastavitvijo ThermoProtect, ki zagotavlja optimalno nespremenljivo temperaturo sušenja. To je odlična novica za vse, ki ste si ob uporabi običajnih sušilnikov zaželeli nežnejšega in prijetnejšega sušenja. Poleg tega pa je tu še nepogrešljiva profesionalna nastavitev CoolShot za ionsko oblikovanje pričeske. Ioni so negativno nabiti delci, ki jih sušilnik za lase oddaja med delovanjem in ki s svojimi lastnostmi zgladijo lasno povrhnjico za okrepljen sijaj. Ste se kdaj spraševali, kako nekaterim zvezdnicam uspe doseči osupljivo sijoč videz las? Zdaj veste!


Skodrani, valoviti ali ravni lasje? Izbira je vaša!

Ob vrhunskem sušilniku za lase Philips DryCare Prestige ne smemo spregledati ostalih pripomočkov, s katerimi ukrotite še tako svojeglave lase in poskrbite za pričesko, kakršno ste si vselej želeli. Želite navihan skodran videz? Uporabite samodejni kodralnik ProCare Auto Curler, s katerimi boste ustvarili čudovite kodre po celotni glavi. S tremi nastavitvami temperature in časa lahko naredite vse vrste kodrov, od sproščenih do drobno navitih. Če pa se odločite za ravne lase, so tu zmogljivi ravnalniki za lase, ki so kos tudi najbolj neukročenim lasem. Tako kot sušilnik za lase Philips DryCare Prestige tudi ti likalniki za lase uporabljajo tehnologijo MoistureProtect, s katero samodejno uravnavajo temperaturo in vzdržujejo ravnovesje vlažnosti vaših las. Lasje so med ravnanjem zaščiteni pred pregrevanjem, zato ni strahu, da bi jih poškodovali. Posebni lebdeči ploščici se med delovanjem premikata in na ta način prilagajata pritisk na lase ob vsakem potegu. Ravni in naravno lepi lasje brez zatikanja in cukanja!

Ker dobro vemo, da je včasih izbira enega samega stila preprosto pretežka, se lahko odločite tudi za vsestranske oblikovalnike pričeske. Z njihovo pomočjo lahko brez težav vsak dan presenetite z drugačnim videzom! Elegantni ravni lasje med tednom in nagajivi kodri čez vikend? Zakaj pa ne. Dodaten volumen in dvignjene pričeske? Tudi to je mogoče. Izbira je prepuščena zgolj vašemu navdihu in domišljiji.

prejšnji članek
Tina Maze: Iskren trenutek z otrokom
Svet slavnih
Tina Maze: Iskren trenutek z otrokom
naslednji članek
Oboževalci ogorčeni: Tako luksuzno se razvaja Severina
Svet slavnih
Oboževalci ogorčeni: Tako luksuzno se razvaja Severina