Vroče ta hip

Ustvarjen, da vas zapelje

Tokrat je govora o kovinskem zapeljivcu.

Novi Volkswagen Polo ima namreč obilo argumentov, zakaj se mu ne boste mogle upreti. Je privlačen, celo atraktiven, v njegovem objemu boste varne, razvajal vas bo z udobjem, pa še na druge zna misliti! In ne bo vam osušil denarnice. Idealen (avtomobilski) partner torej.


Nekateri pravijo, da so avtomobili namenjeni temu, da nas pripeljejo od točke A do točke B. A to storijo tako zelo različno da ... se velja posvetiti tistim, ki to nalogo opravijo bistveno bolje. V kompaktnem razredu je to vsekakor novi Volkswagen Polo. Šesta generacija je v vseh pogledih večja od predhodnika, a po zaslugi številnih asistenčnih sistemov lažje obvladljiva. Raven udobja prepriča, občutno prostornejša notranjost in kakovostni sedeži ter materiali dokazujejo, da je Polo mojster v učinkoviti izrabi prostora. Bistveno prostornejši je tudi prtljažnik - vanj gre skoraj vse, kar si zamislite.

Lepota je v očeh opazovalca, pravijo. Novi Polo je ... preprosto lep. Povsem nova oblika z nizko stransko linijo, dinamičnimi robovi in novimi LED-žarometi naredijo svoje - prepričajo in lovijo pozornost, gre za avto s karizmo. Simpatija na prvi pogled je povsem logična.

Pozoren – na vas in okolico 

Ko gre za varnost, novi Polo ničesar ne prepušča naključju. V primerjavi s predhodnikom se ponaša z bogatim naborom asistenčnih sistemov in pozorno spremlja skoraj vse, kar se dogaja okoli vas. Že serijsko je namreč opremljen s sistemom za nadzor prometa (Front Assist), ki pozna tudi mestni funkciji zaviranja v sili in zaznavanja pešcev. Urbano okolje ga ne preseneti, v njem se počuti kot riba v vodi. Seveda vam pomaga parkirati »po šolsko«, senzor za mrtvi kot pa vam pomaga varno speljati z nepreglednih parkirišč. Če se odločite doplačati še za polavtomatsko funkcijo za izvoz s parkirnega mesta (Park Assist), bodo poškodbe in odrgnine na parkiriščih, ki pogosto stanejo veliko denarja, stvar preteklosti.

Pripravljen na digitalni svet 

Novi Polo je lahko opremljen s t. i. aktivnim informacijskim zaslonom. Digitalni merilniki dosegajo novo raven; grafike so čudovite, predvsem pa je upravljanje enostavno in intuititvno. Po zaslugi večfunkcijskega volana lahko večino stvari poskrbite brez da bi roka segla stran od volanskega obroča. Za piko na i je novi Polo, če je opremljen z vmesnikom App-Connect, odličen sodelavec vašega pametnega telefona (ne glede na to, ali imate Android ali iPhone), s katerim si izmenjuje najrazličnejše vsebine in informacije – tudi posluša govorne ukaze in navigira.

Beats_5_1200x1200.jpg

Personaliziran 

Ob izbiri novega Pola si lahko idealnega partnerja povsem prilagodite svojemu okusu in željam. Na voljo je kar 14 barv zunanjosti in 13 različnih zasnov notranjosti, vključno z dvema izvedbama dekorativnih elementov in enajstimi različnimi sedežnimi prevlekami. Izbira je torej povsem vaša.

Več najdete TUKAJ.