GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ustvarjen, da vas zapelje

3. 11. 2017; 09.07
Avtor: Oglasno sporočilo
Always_On_4_1200x1200
Tokrat je govora o kovinskem zapeljivcu.

Novi Volkswagen Polo ima namreč obilo argumentov, zakaj se mu ne boste mogle upreti. Je privlačen, celo atraktiven, v njegovem objemu boste varne, razvajal vas bo z udobjem, pa še na druge zna misliti! In ne bo vam osušil denarnice. Idealen (avtomobilski) partner torej.


Nekateri pravijo, da so avtomobili namenjeni temu, da nas pripeljejo od točke A do točke B. A to storijo tako zelo različno da ... se velja posvetiti tistim, ki to nalogo opravijo bistveno bolje. V kompaktnem razredu je to vsekakor novi Volkswagen Polo. Šesta generacija je v vseh pogledih večja od predhodnika, a po zaslugi številnih asistenčnih sistemov lažje obvladljiva. Raven udobja prepriča, občutno prostornejša notranjost in kakovostni sedeži ter materiali dokazujejo, da je Polo mojster v učinkoviti izrabi prostora. Bistveno prostornejši je tudi prtljažnik - vanj gre skoraj vse, kar si zamislite.

Lepota je v očeh opazovalca, pravijo. Novi Polo je ... preprosto lep. Povsem nova oblika z nizko stransko linijo, dinamičnimi robovi in novimi LED-žarometi naredijo svoje - prepričajo in lovijo pozornost, gre za avto s karizmo. Simpatija na prvi pogled je povsem logična.

Pozoren – na vas in okolico 

Ko gre za varnost, novi Polo ničesar ne prepušča naključju. V primerjavi s predhodnikom se ponaša z bogatim naborom asistenčnih sistemov in pozorno spremlja skoraj vse, kar se dogaja okoli vas. Že serijsko je namreč opremljen s sistemom za nadzor prometa (Front Assist), ki pozna tudi mestni funkciji zaviranja v sili in zaznavanja pešcev. Urbano okolje ga ne preseneti, v njem se počuti kot riba v vodi. Seveda vam pomaga parkirati »po šolsko«, senzor za mrtvi kot pa vam pomaga varno speljati z nepreglednih parkirišč. Če se odločite doplačati še za polavtomatsko funkcijo za izvoz s parkirnega mesta (Park Assist), bodo poškodbe in odrgnine na parkiriščih, ki pogosto stanejo veliko denarja, stvar preteklosti.

Pripravljen na digitalni svet 

Novi Polo je lahko opremljen s t. i. aktivnim informacijskim zaslonom. Digitalni merilniki dosegajo novo raven; grafike so čudovite, predvsem pa je upravljanje enostavno in intuititvno. Po zaslugi večfunkcijskega volana lahko večino stvari poskrbite brez da bi roka segla stran od volanskega obroča. Za piko na i je novi Polo, če je opremljen z vmesnikom App-Connect, odličen sodelavec vašega pametnega telefona (ne glede na to, ali imate Android ali iPhone), s katerim si izmenjuje najrazličnejše vsebine in informacije – tudi posluša govorne ukaze in navigira.

Personaliziran 

Ob izbiri novega Pola si lahko idealnega partnerja povsem prilagodite svojemu okusu in željam. Na voljo je kar 14 barv zunanjosti in 13 različnih zasnov notranjosti, vključno z dvema izvedbama dekorativnih elementov in enajstimi različnimi sedežnimi prevlekami. Izbira je torej povsem vaša.

Več najdete TUKAJ. 

prejšnji članek
Polom na kmetiji!
Resničnostni šovi
Polom na kmetiji!
naslednji članek
Še en otrok v družini Alenke Košir
Svet slavnih
Še en otrok v družini Alenke Košir