Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Moderne mame imamo pomočnike: Babji žur

19. 9. 2017; 08.49
Avtor: Oglasno sporočilo
profimedia-0323111056
Končno sobota. Pa ne kakršna koli, ampak zelo posebna.

Zvečer namreč k meni pridejo prijateljice na babji žur – in to po zelo dolgem času. Otroka je mož ravnokar odpeljal k mojim staršem, kjer bosta tudi prespala (babi je čisto vzhičena, saj se to zgodi zelo redko, dedi pa malo manj, ker je na sporedu neka zelo pomembna tekma, takrat pa ima rad mir, ki pa ga seveda ob najinih čebljačih oziroma razgrajačih ne bo imel).

Medtem ko čakam, da se vrne, da gre z menoj po nakupih za babji žur (potrebujem par dodatnih rok za zlaganje na tekoči trak blagajne in tovorjenje do stanovanja, saj nismo več v srednji šoli, da bi vino pile iz steklenice po slamicah, poleg tega pa je kar nekaj prijateljic od tistih časov spremenilo prehranjevalne navade – od tega sta dve pri štiridesetih ugotovili, da sta alergični na gluten, tako da se je moj nakupovalni seznam precej podaljšal), sem dala v pomivalni stroj kozarce za vino in za »ta kratke« reči, saj se sploh ne spomnim, kdaj sem jih nazadnje uporabljala.

Po zaslugi mehanizma za dvigovanje Electrolux ComfortLift®, ki spodnjo košaro dvigne proti meni, in držal SoftGrips in SoftSpikes za kozarce so bili ti hitro (in varno) zloženi vanj, zgornji predal pa sem napolnila s posodami, servisom in skodelicami, ki smo jih umazali pri zajtrku.

Zagnala sem stroj in pogledala na uro. Idealno, kozarci bodo pomiti ravno pravi čas, tudi če bo Helena – kot ji je v navadi – prišla dve uri pred dogovorjenim časom. Zdaj pa moram iti, mož me že kliče po mobilnem telefonu. Upam, da mi ga bo uspelo pregovoriti, da v nakupovalnem središču pomeri spodnji del trenirke – je precej visok, zato je zanj zelo težko dobiti dovolj dolge hlačnice, prekratkih pa noče nositi, saj njegova najljubša trenirka, ki jo nosi že vse od srednje šole, v nasprotju z njegovim prepričanjem res ni več za nikamor.

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo polnjenja in praznjenja vašega stroja. To je prvi stroj, ki omogoča enostavnejši dostop do vse vaše posode; z novim edinstvenim mehanizmom lahko nežno dvignete spodnjo košaro k sebi. Electroluxova najnovejša inovacija na področju pomivanja posode je tako preprosta in udobna, da se boste kmalu spraševali, kako vam je kdaj uspelo kaj narediti brez nje, naj gre za čiščenje ostankov zabave ali nalaganje skledic, ki vsako jutro ostanejo po zajtrku. Z edinstvenim mehanizmom lahko nežno in brez napora dvignete spodnjo košaro k sebi, tako da je ta na udobni delovni višini. Nato lahko samo v nekaj trenutkih posodo zložite in košaro nežno, z enim enostavnim gibom potisnete spet na prvotno mesto. Več na http://www.electrolux.si/Electrolux/promocije/ComfortLift1/.

prejšnji članek
Kako so oblekli Anthonya Randolpha?
Svet slavnih
Kako so oblekli Anthonya Randolpha?
naslednji članek
Ločena že pol leta?
Svet slavnih
Ločena že pol leta?