Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Moderne mame imamo pomočnike: Taščin obisk

25. 9. 2017; 09.00
Avtor: Oglasno sporočilo
profimedia-0305940367
Danes je na kosilo prišla tašča.

Za čuda tokrat ni imela pretiranih pripomb na moje jedi z izjemo standardnih, kot kako bi se priprave jedi lotila ona in kako bi bilo tisto veliko bolj sočno/zdravo/mehko …, pa tudi Tilen in Jurček sta bila nenavadno pridna. Je pa res, da sem ju zamotila z novimi lego kockami, ki sem jima jih šla kupit (seveda vsakemu svoj komplet) ravno v ta namen. Skoraj sem si že čestitala za uspeh, ko se je zgodilo.

Že ko je mož začel z mize pospravljati posodo, se je tašči obraz popolnoma spremenil, ko sem ga prosila, ali jo lahko zloži še v pomivalni stroj, pa je vzkipela, češ da želim iz njega narediti invalida. Kot sem že omenila, je namreč moj mož zelo visok in ima občasne težave s hrbtenico. Bolečine so ga zagrabile tudi na ta dan. Seveda jih je omenil mami in se ji je revček zasmilil, ker je bila prepričana, da se bo moral pri zlaganju posode, servisa in kozarcev v spodnji predal pomivalnega stroja sklanjati in ob tem trpeti neznosne bolečine. Pomirila se je šele, ko ji je pokazal, da mu tega zaradi mehanizma za dvigovanje Electrolux ComfortLift®, ki spodnjo košaro dvigne proti njemu, ne bo treba. Seveda kljub temu ni pozabila pripomniti, da je stroj zelo potraten in da nikoli ne more pomiti tako dobro kot človek. Skušala sva ji dopovedati, da stroj porabi veliko manj vode, kot če bi jo pomivala na roke (samo enajst litrov na cikel), in da je energetsko zelo učinkovit, po zaslugi satelitske roke FlexiSpray pa doseže vse kotičke in robove umazane posode. Začela je govoriti o časih, ko je morala sama pomivati ogromne kupe posode (v njeni družini je bilo osem otrok), in to brez detergenta in tekoče tople vode, in da je današnje pomivanje posode na roke v primerjavi s tem pravo razkošje. Zato res ne vidi nobenega razloga za pomivalni stroj, tako da pri najinem prepričevanju nisva bila ravno uspešna. Jaz pa lahko rečem samo – hvala bogu za pomivalni stroj.

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo polnjenja in praznjenja vašega stroja. To je prvi stroj, ki omogoča enostavnejši dostop do vse vaše posode; z novim edinstvenim mehanizmom lahko nežno dvignete spodnjo košaro k sebi. Electroluxova najnovejša inovacija na področju pomivanja posode je tako preprosta in udobna, da se boste kmalu spraševali, kako vam je kdaj uspelo kaj narediti brez nje, naj gre za čiščenje ostankov zabave ali nalaganje skledic, ki vsako jutro ostanejo po zajtrku. Z edinstvenim mehanizmom lahko nežno in brez napora dvignete spodnjo košaro k sebi, tako da je ta na udobni delovni višini. Nato lahko samo v nekaj trenutkih posodo zložite in košaro nežno, z enim enostavnim gibom potisnete spet na prvotno mesto. Več na http://www.electrolux.si/Electrolux/promocije/ComfortLift1/.

prejšnji članek
Tina Maze se že pripravlja na zimsko sezono
Svet slavnih
Tina Maze se že pripravlja na zimsko sezono
naslednji članek
Rak udaril v družino Cristiana Ronalda
Svet slavnih
Rak udaril v družino Cristiana Ronalda