Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Prenavljate: To so smernice, ki jih morate upoštevati

31. 12. 2017; 04.00
Avtor: Dom2
Geberit kopalnica za sproščanje in druženje

Kopalnica za sproščanje in druženje.

Če se odločate za prenovo svojega stanovanja, potem sledite svetovnim smernicam.

Novo leto je čas za nove začetke in osvežitev vašega doma z novo opremo. Če se boste v novem letu odločili za prenovo vaše kopalnice, se odločite za moderen pristop in upoštevajte glavne smernice za opremo kopalnice. Poudarek na estetiki, udobju in dobrem počutju je vse večji, saj kopalnica postaja vse bolj pomemben prostor sproščanja in interakcije, celo druženja. Pri zasnovi sodobne kopalnice zato upoštevajte tako funkcionalen kot tudi oblikovni vidik.

Osvetlitev.

Temu sledi tudi Geberit, velik inovator na področju sanitarne tehnike, ki s svojimi inovativnimi izdelki, kot je na primer dizajnerski tuš WC Geberit AquaClean Mera, breznivojska pršna površina Geberit Setaplano in enota za odvajanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh, kroji trende sodobne kopalnice.

Kateri so ključni kopalniški trendi leta 2018? Priznana notranja oblikovalca in arhitekta, Mojca Berhtold, u.d.i.a. ter Sergej Mostnar u.d.i.a., sta za Geberit izpostavila pet glavnih trendov leta, ki ne smejo manjkati v sodobni kopalnici:

Površina iz mineralnega materiala.

1. Viseča WC školjka in skrit splakovalnik. Stenska WC školjka olajša čiščenje tal, v steno vgrajen splakovalnik pa poleg enostavnejšega čiščenja nudi v kopalnici več prostora in ji daje estetsko dovršenost.
2. WC, ki vas očisti z vodo. Vedno bolj popularna so stranišča in straniščne deske, ki z vodno prho očistijo vaše intimne predele. Tako se lahko odpoveste bideju in prihranite nekaj dragocenega prostora. Najnovejša dizajnerska straniščna školjka s prho Geberit AquaClean Mera dosega novo stopnjo udobja, saj ima vgrajeno praktično funkcijo bideja. Dovršena tehnologija WC tuša, ki je neopazno vgrajena v samo školjko, vas nežno umije in poskrbi za popolnoma novo raven sodobne higiene. Hkrati pa je školjka prava umetnina, saj je plod dizajna svetovno priznanega indrustrijskega oblikovalca Christopha Behlinga.
3. Breznivojska prha. Trenutno najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic. Pozabite na pršne kadi in si raje omislite odprto elegantno prho v stilu wellness centrov, ter si hkrati poenostavite čiščenje. Nova površina za prhanje Geberit Setaplano je preprosta in elegantna, poleg tega pa zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju. Očarala vas bo tudi na dotik - narejena je namreč iz posebne mineralne mase, zaradi katere je površina svilnato mehka in protizdrsna. Hkrati pa je izjemno higienična, saj zelo odporna površina brez por in robov omogoča enostavno čiščenje, poseben lovilec las pa poskrbi, da je zamašitev odtoka le še preteklost.
4. Urejena kozmetika. Velika zbirka različnih stekleničk na vidnem mestu v kopalnico vnaša vtis neurejenosti. Poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora za vašo kozmetiko in na odprtih policah shranjujte samo tisto, kar res morate imeti pri roki.
5. Čist zrak. Glavni krivec za neprijeten vonj v kopalnici je seveda stranišče. Posebna tehnologija za odstranjevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh poskrbi za boljše počutje v vaši kopalnici in čist zrak brez odpiranja oken ali osvežilcev zraka. Enota za odvajanje neprijetnih vonjav z ventilatorjem in aktivnim ogljem, ki se skriva v aktivirni tipki, vonjave odstranjuje neposredno iz WC-školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira.

prejšnji članek
Po Katarini Čas še ena Slovenka navdušila
Svet slavnih
Po Katarini Čas še ena Slovenka navdušila
naslednji članek
Posledic neprimernega sončenja ne moremo odpraviti
Zdravje
Posledic neprimernega sončenja ne moremo odpraviti