Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Znane Slovenke obožujejo njene torbice!

30. 1. 2018; 10.30
Avtor: K.M.
IMG_8830

Zlata Okugić s priljubljenim modelom nahrbtnika. foto: Foto: Jernej Jelen

Slovenska oblikovalka Teja Jeglič s svojim delom navdušuje tudi izven meja Slovenije, njene mode dodatke pa obožujejo tudi številne znane Slovenke.

Teja Jeglič je tista modna oblikovalka, ki se skriva za prepoznavnimi torbicami, nahrbtniki in ostalimi dodatki, ki v zadnjih letih navdušujejo predvsem slovensko javnost. S trdim delom pa ji je uspelo prodreti tudi izven meja naše državice. Njena zgodba o uspehu z modno znamko Tejajeglichdesign pa niti ni bila tako zelo skrbno načrtovana, kot je morda videti danes.

Teja Jeglič je obraz, ki se skriva za torbicami, ki so navdušile tudi znane Slovenke. foto: Robert Ribič

"V začetni fazi niti nisem pričakovala takšnega odziva. Prvi nahrbtnik je bil namreč izdelan za prijateljičin rojstni dan,saj sem želela ustvariti nekaj unikatnega.Pridobila pa sem tudi ogromno vzorčastega usnja ki je kar klicalo po ustvarjanju," je o svojih začetkih iskrene Teja. Le-ta pa je s povečanjem naročil počasi, a vztrajno, ustvarjala prepoznavno unikatno znamko, ki jo želi predstaviti kot cenovno dostopno, a vseeno ne pretirano komercialno. 

Številnim naročilom in splošnemu povečanemu povpraševanju je sledilo odprtje lastnega ateljeja v središču Ljubljane, kjer si lahko stranke v živo ogledajo njene izdelke in direktno izrazijo tudi svoje želje. Predvsem za mednarodno prepoznavnost pa je zaslužna tudi moderno zasnovana spletna stran. "Največ povpraševanja je trenutno iz ZDA, Španije, Avstrije in Nemčije," priznava Teja. 

Njeni skrbno izdelani in modno dovršeni modni dodatki pa so seveda navdušili tudi številne znane Slovenke. Predvsem ljubiteljice mode in tiste, ki v slovenskih izdelkih prepoznajo kvaliteto in potencial. Teja nam je zaupala, katere Slovenke so se nad njenimi izdelki že navdušile. "Predvsem blogerke in modne ikone Iris Mulej, Eva Ahačevič Pakiž, Sanja Grohar, televizijski obraz Pia Pustovrh, pevka Tanja Žagar, nekateri poznani slovenski modeli, kot so Karin Škufca, Zlata Okugič, Nives Orešnik ..."

Iris Mulej s torbico Teje Jeglič na vozičku. foto: Foto: Jernej Jelen

prejšnji članek
Kaj meni zvezdnica o mamah samohranilkah?
Svet slavnih
Kaj meni zvezdnica o mamah samohranilkah?
naslednji članek
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate to znano Slovenko?
Svet slavnih
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate to znano Slovenko?
#obraziavenija
obraziavenija