Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

S temi triki pripravite moške, da bodo gledali le še ...

5. 6. 2016; 06.30
Avtor: T.P.
čevlji, nakup, ženska

foto: Profimedia

... vaše noge! Če niste zadovoljni z dolžino svojih nog in že od nekdaj zavidate vitkim, visokim ženskam, ki jim vse tako dobro stoji, nikar ne obupujte. Tudi za vas obstaja rešitev.

Z naslednjimi nasveti lahko poudarite zavidljivo dolžino svojih nog, če imate bolj kratke, pa jih lahko vizualno podaljšate. Nimajo vse ženske te sreče, da bi imela tako čudovite, vitke, napete in dolge noge, kot jih imata denimo Candice Swanepoel in Gisele Bündchen. A zakaj bi tarnali nad svojo usodo, ko pa lahko uporabite nekaj fantastičnih trikov, s pomočjo katerih lahko tudi vaše noge zablestijo v vsem svojem sijaju.

Bolj ko je barva čevljev podobna barvi vaše kože, daljše bodo videti vaše noge.

1. Izogibajte se čevljem s pasovi okrog členkov

Vemo, da se čudovito ujemajo z ozkim srednje dolgim krilcem in da so udobne ter stabilne, toda zavedati se morate, da razni trakci okrog gležnjev vizualno presekajo vaše noge, ki bodo zato videti krajše, kot so v resnici. Najboljša izbira so čevlji v niansah barve kože ter oblike, ki noge optično podaljšajo. Bolj ko je barva čevljev podobna barvi vaše kože, daljše bodo videti vaše noge.

Izberite kožno barvo. foto: Profimedia

2. Nosite hlače ali nogavice v barvi čevljev

Če nosite hlače in čevlje v enaki barvi, bodo vaše noge na pogled videti daljše, saj se bodo barve zlile v eno, kar pomeni, da meja med hlačami in čevlji ne bo tako opazna. Pravilo o tej iluziji velja tudi za čevlje, ki jih nosite s krilom oziroma obleko. Če je le mogoče, poiščite identično nianso čevljev ter spodnjega dela oblačila.

4 neverjetni modni nasveti, 4 čudežni načini za fantastičen videz vaših nog

3. Mini krila in kratke hlače z visokim pasom

Kratka oblačila so najboljši prijatelji optičnega podaljševanja nog. Prav zato bi morali pogosteje nositi krajša krilca in kratke hlače, pazite le, da se preveč ne razgalite in izpadete neokusni. Izberite minice in kratke hlače z visokim pasom, saj prekrijejo večji del vašega telesa kot oblačila z nizkim pasom, ki učinkujejo vulgarno ter optično krajšajo vašo figuro. Vsaki ženski najbolj podaljša noge prav visok pas. Nosite lahko najrazličnejša krilca, izogibajte se le preozkim modelom.

Trakci okrog gležnjev optično skrajšajo noge. foto: Profimedia

4. Izbirajte salonarje na špico

Čevlji na špico optično podaljšujejo stopala in cele noge, zato je dobro, da imate v omari vsaj en tak par. Številne tuje zvezde z razlogom izbirajo prav tako obliko čevljev.

prejšnji članek
Postati ali ostati vegetarijanec?
Zdravje
Postati ali ostati vegetarijanec?
naslednji članek
Tole ni tako nedolžno, kot se vam zdi!
Njenih 5 minut
Tole ni tako nedolžno, kot se vam zdi!
#nasazenazenska
nasazenazenska