Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vas je zapustil? Storite to in vrnil se bo!

2. 2. 2016; 12.05
Avtor: T.P.
ljubezenski par, moški, ženska, ljubezen, zaljubljenca

foto: Profimedia

Ne glede na to, kako težko vam bo in kako vas bo nagovarjalo ranjeno srce, je to zagotovo najboljši nasvet, ki ga lahko dobite v trenutku, ko vas moški zapusti.

Molčite in še prosil vas bo, da se vrnete nazaj. foto: Profimedia

Verjetno vam je prijateljica v najhujšem trenutku, ko vam je nekdo zlomil srce, že kdaj svetovala naslednje: »Ignoriraj ga, ne odgovarjaj niti na eno njegovo sporočilo, ne javljaj se mu!« Verjeli ali ne, toda to je najboljši nasvet, ki ga lahko dobite v danem trenutku. Vsekakor ni v naši naravi, da neko osebo prečrtamo, pozabimo in se delamo, da ne obstaja, toda v tem primeru se splača upoštevati ta nenavaden recept.

foto: Profimedia

Dajte mu čas, da vas začne pogrešati

»Človek šele takrat, ko izgubi, dojame, kaj je pravzaprav imel.« Ta izrek ste gotovo slišali že velikokrat, vprašanje pa je, ali ste ga kdaj zavestno upoštevali. Morda bi ga morali. Po razhodu želi prizadeta oseba vedno izvedeti razlog, zakaj je do tega prišlo, saj meni, da se bo le tako lahko potolažila. Dobiti želi kompleksen odgovor na vprašanje, zakaj je prišlo do razhoda. Pa poglejmo primer z vidika človeka, ki je želel prekinitev zveze in komunikacije. Prav gotovo mu nekaj na drugi strani ni všeč in si želi miru, prostora ter časa za razmislek. Če ga bo prizadeta oseba konstantno zasipala s kilometrskimi sporočili, če bo moledovala ali ga morda celo žalila, ga to prav gotovo ne bo vrnilo v njen objem.

Želeni cilj lahko dosežete tudi s tišino.

Izginite iz njegovega življenja

Najboljšo potezo boste naredili, če boste popolnoma izginili iz življenja osebe, ki je želela razhod. Četudi se boste še tako težko zadržali, da ji ne bi pisali ali ji postavili kakšnega vprašanja, vztrajajte pri molku. Pustite partnerja, da razmisli, dajte mu čas, da vas začne pogrešati. Izginite iz njegovega življenja vsaj za kratek čas. Na prosite za dodatna pojasnila oziroma odgovore, ker jih ne boste dobili, dosežete lahko samo to, da se bo še bolj oddaljil od vas. Recept se skriva v tem, da si vas bo oseba, ki bo imela dovolj časa oziroma idealne pogoje, da vas začne pogrešati, spet želela nazaj.

100 sporočil na dan gotovo ne bo pomagalo, da se vrne k vam

Le zakaj bi se trudil za vas, če se mu ves čas ponujate? Vsi ljudje imamo radi izzive, moški pa še posebej. Če mu ponudite svoje srce in telo na dlani, ste zanj preveč samoumevni, da bi se ukvarjal z vami. Vztrajnost je ena najboljših človeških lastnosti, vendar pa je treba znati ločiti med vztrajnostjo in nadležnostjo. Vztrajen človek lahko ubere tudi tako taktiko, da zna s tišino doseči svoj cilj. Marsikdaj se zgodi, da vas oseba iz preteklosti kontaktira in vas želi nazaj šele takrat, ko nanjo pozabite ter obrnete novo poglavje v življenju.

Moški potrebuje čas, da v miru razmisli in vas začne ignorirati. foto: Profimedia

Seveda ne reagiramo vedno vsi enako in se ignoriranje ne izkaže kot najbolj učinkovita taktika, vendar pa vas bo gotovo ubranila pred nepremišljenimi potezami, s tem pa so tudi možnosti za uspeh večje.

prejšnji članek
Kaj vam pripovedujejo sanje o zobeh?
Zdravje
Kaj vam pripovedujejo sanje o zobeh?
naslednji članek
Kdo je pri vas glavni v družini – starši ali otrok?
Zdravje
Kdo je pri vas glavni v družini – starši ali otrok?