Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

6 gozdnih poti: ena je povezana z vami!

10. 3. 2016; 06.15
Avtor: T.P.
Gozdne poti

Pod katero številko je steza, ki vas je najbolj pritegnila?

Predstavljamo vam 6 različnih gozdnih poti. Pot, ki vas najbolj pritegne, razkriva vašo podzavest in pojasnjuje, po kakšni življenjski poti pravzaprav hodite.

Odločili ste se torej za sprehod po gozdu. Katero stezo ste izbrali, kam vodi?

Steza 1

Ste nežnega, živahnega duha ter blage narave. Zelo uživate v lepoti in ste najbolj srečni, kadar ste obkroženi z najljubšimi predmeti ter osebami. Tradicija in preteklost sta za vas zelo pomembni. Izbira te cvetlične poti razkriva, da nekatere zadeve delate počasi in da cenite majhne stvari v življenju, vendar pa v vas živi tudi avanturistični duh. Kadar se vam obeta nekaj novega, ste spremembe veseli, čeravno uživate v občutku varnosti. Kot spomladansko cvetje, boste tudi vi vsak čas zacveteli. Čeprav si želite miru, se potrudite, da se bo vaš glas večkrat slišal. Zdaj je pravi čas, da poveste, kaj čutite.

Steza 2

Uživate v novih avanturah, novih senzacijah in novih izkušnjah. Ste strastni in sproščeni, ne marate pa igrati igric. Ste zelo močna osebnost, ki pove vse naravnost, brez olepšav. Vdani in zanesljivi, prijatelja ne bi nikoli izdali. Kamnita steza kaže, da uživate v izzivih in se radi lotevate celo najtežjih bitk. Verjamete, da vas na vrhu čaka nekaj lepega. Prav imate! Nadaljujte z vzponom in ne boste razočarani. Tako ste blizu … Vaš pogum prinaša dovolj moči za vse okrog vas, kljub temu pa jim dovolite, naj vidijo tudi vašo mehkejšo plat.

Steza 3

Ne marate hiteti, saj radi dobro razmislite o težavi in vse analizirate. Postavljate vprašanja in iščete odgovore. Včasih izgubite pot, vendar vas to ne moti. Medtem ko se drugi ljudje bojijo tišine in neznanega, vi v tem napredujete. Z izbiro te divje poti ste pokazali, da ste introvertirana, potujoča duša. Za vas je življenje velika avantura, toda pot na koncu izgine in ne moremo videti, kam vodi. Čas je, da začnete s tlakovanjem jasne poti in da vzamete svoja pronicljiva opažanja za svoje življenjsko poslanstvo. Vaša mirna energija je blagodejna sila, vaša radovednost pa je osvežujoča. Včasih le vključite tudi druge ljudi v to. Uživali boste bolj, kot si mislite.

Steza 4

Ste muhasta duša z velikim smislom za humor. Privlačijo vas zanimive in edinstvene stvari, vaše življenje je izpolnjeno z barvami. Ste strastni in imate smisel za dramo, vaš živahni duh pa šarmira vse poleg vas. Izbira te steze kaže na to, da več gledate v gore in nebo, kot predse. Nekaj prihaja k vam, zato včasih le poglejte tudi naprej. Bojite se srečanja s tem, a ni nobenega razloga za to. Prihodnost nikoli ni tako strašljiva, kot mislite. Ljudje se opajajo z energijo iz vašega humorja in sijaja, pokažite pa jim, da znate biti tudi resni.

Steza 5

Ste sproščena, skromna ter iskrena oseba. Hitro oproščate in pozabite, še hitreje se nasmejite. Ko se drugi ljudje ubadajo z malimi stvarmi, si vi žvižgate kakšno pesmico. Ta steza razkriva, da ste trenutno v nekakšni tranziciji. Kmalu boste spoznali, da so te spremembe najboljša rešitev. Pot je sicer valovita, a ker ste uravnotežena oseba, boste to z lahkoto uredili. S svojo umirjeno energijo in toplino pomagate ljudem okrog sebe. Naučite jih, kako naj stvari spustijo.

Steza 6

Ste mirni in previdni, a vaša čustva segajo zelo globoko. Radi imate samoto, vendar pa nimate nič proti dobri družbi. Ste občutljivi, sočutni in zelo iskreni. Z izbiro temne poti pripovedujete, da hrepenite po zavetju in zaščiti, vendar pa ste vajeni potovati sami. Čeprav običajno ne hodite po svetlobi, vas prav ta čaka na koncu poti. Ne bojte se, očit se bodo navadile na spremembo, v kateri boste našli lepoto. Vaš intimni svet je čudovit, zato kdaj pa kdaj le povabite vanj še druge ljudi. Čas je, da zablestite.

prejšnji članek
Konec ljubezni: slovenski TV voditelj zaljubljen v drugo?!
Svet slavnih
Konec ljubezni: slovenski TV voditelj zaljubljen v drugo?!
naslednji članek
Preprosti in zdravi otroški recepti
Zdravje
Preprosti in zdravi otroški recepti