Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izračunajte, kdo je vaš idealen partner!

6. 7. 2016; 12.07
Avtor: C. R.
ljubezen
S pomočjo številk se lahko izognete »napačnemu« partnerju oziroma boljše razumete ljubljeno osebo.

Vsak izmed nas ima osebno število, ki ga je enostavno izračunati in daje uvid v našo ali partnerjevo osebnost. Če najdemo osebo, s katero smo numerološko kompatibilni, se nam obeta uspešna zveza, ki lahko vodi v zakon.

Nekatere zveze propadejo, kljub temu da se partnerja trudita, ker sta preveč značajsko različna. Da bi lahko bili v ljubezni čim bolj uspešni, si lahko pomagamo z numerologijo.

Izračunajte svoje število

Da bi lahko izvedeli, ali sta si s partnerjem usojena, je dovolj, če poznate vaš in njegov datum rojstva.
Seštejte števila v datumu vašega ali partnerjevega rojstva ter jih pretvorite v enomestno število. Na primer - če je vaš rojstni dan 23. 1. 1982, morate sešteti števila dneva in meseca ter leta ter jih pretvoriti v enomestno število.

Dan: 2 + 3 = 5

Mesec: 1

Leto: 1+9+8+2 = 20 = 2

Vsa tri števila nato seštejete: 5 + 1 + 2 = 8

Vaše osebno število je torej 8.

Naslednji korak je, da poznate rojstni dan vašega partnerja. Ko izračunate tudi njegovo osebno število, poglejte spodnji opis števil, ki vam bo pokazal, ali sta s partnerjem sorodni duši.

Število 1 – izjemni ljubimci 

Rojeni v številu 1 so izjemno uporni in trdoglavi. So rojeni vodje, ambiciozni in kreativni. Do svojega izbranca so izjemno posesivni ter zaščitniški. Osebo, ki jo ljubijo, skrbno negujejo ter se s partnerjem radi hvalijo v družbi. Dvorjenje večini ni težava, saj so izjemno šarmantni. Najbolj se bodo ujeli s števili 2, 4 in 7. Pri dvojki jim je všeč njena nežnost in toplina, štirica pa jih privlači zaradi nepredvidljivosti.

Število 2 – romantiki

So diplomati in zelo miroljubni ljudje ter veliki romantiki z izjemno domišljijo. Pri odnosih z drugimi jih krasi strpnost in empatija ter ljubeznivost. V ljubezni so topli in potrebujejo veliko izražanja ljubezni, da bi se počutili ljubljene. Najbolje se razumejo s številom 1, ki krepi njihovo samozavest, odlično se ujemajo tudi s številom 7.

Število 3 – zlahka se zaljubijo

Ljudi s številom 3 krasi optimizem in velikodušnost. So dobronamerni in gostoljubni ter radi uživajo v življenju in lepih stvareh. V ljubezni so zelo občutljivi a nestanovitni. Vedno iščejo idealnega ljubezenskega partnerja, zato pogosto prehajajo iz ene zveze v drugo. Razumejo se s številom 6, ki jim daje veliko ljubezni in razume tudi njihovo potrebo po svobodi. Dobro se razumejo še s števili 8 in 9.

Število 4 – težko se vežejo

Ljudje, ki imajo v rojstvu zapisano število 4, so zelo samostojni in ljubijo svobodo. Imajo veliko domišljije in so izvirni, zaradi njihove osebnosti pa so v družbi vedno zaželeni. Znajo se šaliti in ljubiti. V ljubezni so pogosto nepredvidljivi in se težko resno vežejo, saj hitro pri vsakem najdejo napake. Preden s kom ostanejo za vedno, imajo pogosto viharno ljubezensko življenje. Ljudje rojeni v številu 1 se odlično razumejo s številom 4, saj oboji ljubijo spremembe in entuziazem. Prav tako se dobro ujemajo s številom 7.

Število 5 – prikriva občutke

To s izjemno komunikativni ljudje, ki jih odlikuje iznajdljivost, spretnost in hitrost. So kreativni, naravno šarmantni ter zabavni. So izjemno radovedni ter obožujejo zabave in potovanja. V ljubezenskih odnosih so pogosto preveč zavrti in se težko kažejo občutke. Zelo so zapeljivi, zato so uspešni v osvajanju. Najbolje se razumejo s števili 1 ali 6.

Število 6 – ljubezen je na prvem mestu

Rojeni v številu 6 so umetniške duše, imajo domišljijo, popustljivo naravo ter so tolerantni, kar jih uvršča v vrh najbolj zaželenih ljubezenskih partnerjev. Vedno so umirjeni in vse, kar delajo, delajo z ljubeznijo. Večno iščejo sorodno dušo, ne umirijo se, dokler ne najdejo pravega partnerja. Število 3 jim lahko da želeno varnost, ujela pa se bosta tudi v komunikaciji. Dobro se bi razumel tudi s številom 5, s katerim bo imel zelo vznemirljivo življenje.

Število 7 – vse bo naredil za partnerja

To so intuitivni ljudje z veliko domišljije, pogosto so tudi zelo duhoviti. So tolerantni in popustljivi. Zelo so občutljivi in zaradi tega jih je enostavno užaliti. Od ljubezenskih neuspehov si težko opomorejo, zato mora preteči veliko časa, da se rane zacelijo. V ljubezni so nežni, romantični ter občutljivi, za partnerja bodo naredili vse. Srečo v ljubezni bodo našli s številom 1 ali 2, saj bodo ob njem imeli občutek, da jih razume.

Število 8 - v ljubezni so previdni

Osmice so praktični ljudje, ki trdno stojijo na zemlji. Imajo realne cilje, so previdni ter sistematični. So potrpežljivi in imajo izjemno samokontrolo. Imajo analitičen um, v ljubezni pa so celo preveč previdni, zato dolgo izbirajo partnerja. V ljubezni iščejo varnost ter zvezo, ki bo nosila pečat odgovornosti in trajnosti. Zaradi tega jim najbolj odgovarjajo partnerji, ki so rojeni v številih 3 in 9. Število 3 je enako praktično, kot so sami, s številom 9 pa se razumejo na energijski ravni.

Število 9 - predani osvajalci

Število 9 krasi strastna in energična narava, vendar pogosto tudi velika trma ter hitrost. So iskreni in direktni ter izjemno neposredni. Imajo izjemno psihološko moč ter izražen libido. Kadar so zaljubljeni, popolnoma izgubijo glavo. Osvajajo s šarmom, ne glede na to, o katerem spolu je beseda. Ženske in moški tega števila se hitro zaljubijo in bodo naredili vse, da osvojijo osebo, ki jim je všeč. V ljubezni se odlično razumejo s številom 3 ali 5. S slednjim se lepo dopolnjujejo, števili 6 in 8 pa jih pomirjata.

prejšnji članek
Slavna igralka o tem ne bo več molčala
Svet slavnih
Slavna igralka o tem ne bo več molčala
naslednji članek
Katere škodljive stvari nam primešajo v hrano
Kulinarika
Katere škodljive stvari nam primešajo v hrano