Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: To je astrološko znamenje, ki težko najde sorodno dušo

1. 8. 2016; 11.26
Avtor: C. R.
horoskop
Ženska, ki pogosto življenje preživi sama oziroma brez partnerja, je rojena v tem astrološkem znamenju.

Zvezde razkrivajo številne podrobnosti naše osebnosti. Veliko se jih izrazi v ljubezenskem odnosu, v zakonu in pri iskanju ustreznega partnerja. Medtem ko je za nekatera astrološka znamenja to enostavna naloga, je za druge težja. Eno od astroloških znamenj ima pri tem, zaradi do potankosti izdelanih kriterijev še posebne težave in je pogosto obsojeno na samoto. 

Ženska, rojena v znamenju kozoroga, gleda na življenje realno. Rada ima stabilnost in ceni ljudi, ki imajo določene lastnosti, ki so v skladu z njenim prepričanjem. Ne želi izgubljati časa za postranske stvari, prezira sanjarjenje in domišljijske pogovore. Je realist. Kozoroginja lahko zelo natančno predvidi tok dogodkov in je dober organizator. V poslu, pa tudi v življenju, ne želi vzbujati pozornosti. Je diskretna in delovna kot mravljica. Samota je njeno zatočišče, velikokrat se odloči za samsko življenje, ni preveč optimistična, življenje pa jemlje zelo resno. 

Kozoroginje v življenju ne pričakujejo veliko radosti in sreče in ne verjamejo v čudeže. Redko doživljajo veliko in iskreno ljubezen.

Moškemu priznajo, da ga ljubijo, šele takrat, ko ga popolnoma spoznajo. Ljubezen pa se pri kozoroginji rojeva počasi in redko, zato mora biti njen partner zelo potrpežljiv.

Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, pogosto ostanejo sami vse življenje. Kadar se poročijo, pa to naredijo prej zaradi nekih točno določenih razlogov kot zaradi iskrenih občutkov.

prejšnji članek
Kako ljubijo zodiakalna znamenja?
Horoskop
Kako ljubijo zodiakalna znamenja?
naslednji članek
Zato je kraljico Elizabeto vrglo na rit: Škandali Kate Middleton
Svet slavnih
Zato je kraljico Elizabeto vrglo na rit: Škandali Kate Middleton