Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bojana Franetič : Ne številke – usodo si krojimo sami

7. 8. 2016; 01.00
Avtor: Marjanca Scheicher
Bojana background tisk

Angelske nasvete deli tudi na svoji facebook strani Angel Sophie.

Bojana Franetič pravi, da preveč zaupamo svojemu umu in premalo intuiciji. Ko spremenimo svoj odnos do nadzemeljskega, pa se vse postavi na svoje mesto.

Človeka razumete tudi skozi numerologijo. Kje ste pridobili vsa potrebna znanja?

Numerologija me je zanimala od nekdaj. Sploh po rojstvu druge deklice sem bila kar nekako »lačna« različnih znanj, med katerimi je bila tudi numerologija. Obiskovala sem tečaj, a tam nisem prejela dovolj informacij in se tudi z vsem nisem strinjala. Čutila sem, da mora biti nekaj več, zato sem v tujini naročila ogromno knjig, in šele tuja literatura je dodala tisto piko na i, ki sem jo nekako podzavestno iskala. Povratne informacije strank pa tudi štejejo veliko, zato vem, da sem zdaj na pravi Poti.

Verjamete, da številke krojijo našo usodo?

Do neke mere da. Niso pa številke vse. Lahko nam dajo nek hiter uvid, ali v posameznika ali v položaj, v katerem se je znašel, in podobno. Vsaka številka oddaja določeno energijo, a je naše telo v neki meri tudi energijsko. Energijo oddajamo tudi s svojimi čustvi, ki so lahko negativna ali pozitivna, zato smo mi tisti, ki resnično krojimo svojo usodo. Naša življenjska pot je zapisana, a seveda imamo tudi to moč v sebi, da potek Poti spreminjamo. Energije števil, ki nas obdajajo, do neke mere vplivajo – ali nam nekaj olajšajo ali pa otežujejo. Naša volja, moč, trud, prizadevnost, miselna naravnanost in še kaj lahko vsekakor pripomorejo k lepšemu razpletu.

Ustvarili ste celo svoj numerološki sistem – prepletli ste kaldejskega in pitagorejskega.

Doma imam veliko literature o teh dveh numeroloških sistemih. Na tečaju sem se sicer učila kaldejskega in nato dodatno prebirala tujo literaturo o tem sistemu, a nisem prejela zadovoljivih odgovorov oziroma informacij in sem se nato še poglobila v pitagorejski sistem, ki izvrstno opiše našo Dušo, karmične lekcije in morebitne karmične dolgove. Moj sistem še ni izpopolnjen, kot si želim, čeprav mi stranke rečejo, kako veliko jim napišem, in se najdejo v opisih. Rada bi še nekaj zadev dodala, ki sem jih odkrila, a vse ob svojem času. Trenutno se bolj posvečam izvajanju regresoterapije in dodatnemu izobraževanju.

Veliko lahko na sebi izboljšamo, če vemo, od kod prihajamo kot Duša in zakaj se soočamo z določenimi lekcijami. Regresoterapija je v tem primeru zagotovo najboljša izbira ...

Nekateri nosijo s seboj težo »večje karmične prtljage«, ki jim skozi življenje prinaša več lekcij in izzivov.

Regresoterapije, ki jih izvajam, so individualne, saj vsaka oseba potrebuje svoj pristop in svoje vodstvo skozi življenjske situacije. Predeluje se veliko različnih situacij in stikov z določenimi osebami, ki so nam nekako »vzele« energijo ali pa smo jo sami na (ne)zavednem nivoju komu »ukradli«. Zato sama dajem precej poudarka sedanjemu življenju, in če klient oziroma klientka želi, da pogledamo v preteklo življenje ali nekaj življenj, to tudi storiva. Ni pa pogoj, da se gre pri regresoterapiji v pretekla življenja.

Zakaj gre nekaterim v življenju vse kot po maslu, drugim pa ne?

Vedno pogledam datum rojstva klienta in hitro ugotovim, zakaj se mu dogajajo določene stvari oziroma zakaj ne steče, kot bi si želel. Nekateri nosijo s seboj težo »večje karmične prtljage«, ki jim skozi življenje prinaša več lekcij oziroma izzivov. Če se komu določene zadeve ponavljajo, si je dobro ogledati tisto preteklo življenje, ki je ključno za razumevanje neke situacije, in šele potem se lahko začne proces čiščenja tistih energij in raztapljanja blokad, ki marsikomu onemogočajo korak naprej v želeni smeri. Prav tako so med samo terapijo pomembne določene osebe, s katerimi se prerežejo morebitne negativne vezi.

Če se vam zdi, da ste nekje na svoji življenjski poti »obstali«, vam Bojana pomaga najti pot naprej. foto: svet24

Lahko vsaka oseba vidi, kaj je bila v prejšnjem življenju?

Če osebo blokira hud strah ali pa je preveč razumska, bo imela malo več težav, kar se je na primer pri enem od klientov tudi pokazalo, medtem ko pri drugi osebi do prejšnjih življenj sploh nisva prišli, saj je imela zelo veliko »dela« že na sedanjem življenju, čemur tudi sama dajem poudarek. Nato se je že utrudila in nisva nadaljevali Poti v prejšnje življenje. Vsi drugi pa so lahko vstopili v Pretekli svet in podoživeli nekaj zadev, bistvenih za napredek človeka kot Duše.

Kako si lahko izboljšamo življenje?

Veliko storimo že z »delom« na sedanjem življenju – da počistimo negativna čustva in presekamo negativne vezi z določenimi ljudmi, ki so klientu nekako »vzeli« moč, energijo, ali pa klient njim, in zdravimo avro, tako da  »pozdravimo« sebe kot Dušo ter s tem »razbijemo« blokade, ki so na določenem področju ovirale in onemogočale Pot naprej. Če so te blokade karmične, je nujno potreben vpogled v tisto preteklo življenje, ki je ključno za razumevanje nečesa, kar se nam dogaja v sedanjem življenju. Vse se dogaja tako, da je v naše Najvišje Dobro, in ničesar se ne izsiljuje, zato oseba prejme tiste informacije in vpoglede v situacije, ki so pomembni zanjo, da jih vidi in ozavesti ter razčisti z ljudmi, ki so bili vpleteni v tiste okoliščine.

In počutje po regresoterapiji?

Ljudje se po navadi po koncu regresoterapije počutijo »lažje«, a tudi utrujene, saj terapija traja najmanj dve uri. Pogosto mi rečejo, da imajo občutek, kot bi se jim odvalil kamen s srca. Ja, srce pa je sedež naše Duše, zato ta izraz ni kar tako.

Veliko ljudi ste navdušili tudi z angelskimi sporočili …

Moj začetek poglabljanja v ta »duhovni« svet so bile prav angelske karte. Spomnim se, da ko sem prvič dobila v roke angelske karte, sem mislila, da je to kar nekaj. Želela sem preveriti, kako deluje – ali res prejemaš informacije in seveda ali so te prave. Zato sem tudi odprla angelsko stran na družbenem omrežju Facebook in brezplačno izbirala sledilce, ki so se prijavili pod mojo objavo glede angelskih sporočil. Sprva so bila sporočila površinska, nato vedno bolj poglobljena, da že nisem vedela, ali si vse izmišljujem. Nekako sem začutila energijo določene osebe in na podlagi kart podala nasvete. Včasih so mi bili nasveti malo čudni, a nato sem ugotovila, da osebi, ki ji je bilo podano sporočilo, veliko pomenijo. Preveč smo naučeni »delati z umom« in premalo uporabljamo svojo intuicijo, svoj notranji glas, zato so bile karte tudi moj pomočnik, da sem bolj prisluhnila sebi in tako našla več notranjega miru. Angelska sporočila rada združujem z numerološko analizo, saj le tako prejmem jasnejšo »sliko« o posamezniku ali situaciji, v kateri se je znašel.

prejšnji članek
Pevec Modrijanov ne more na počitnice
Svet slavnih
Pevec Modrijanov ne more na počitnice
naslednji članek
Prekinila je desetletje trajajoče razmerje
Svet slavnih
Prekinila je desetletje trajajoče razmerje