mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Katero je najbolj inteligentno astrološko znamenje?

5. 11. 2017; 02.00
Avtor: C. R.
astrologija
Ali veste, katera astrološka znamenja uvrščajo med najbolj inteligentna?

Pogosto za uspehom stoji čustvena inteligenca in ne inteligenčni količnik, ki ga sicer merimo z različnimi testi. Če upoštevamo le slednjega, pa so to tri najbolj inteligentna astrološka znamenja.

Vodnar

Pripadniki tega astrološkega znamenja so izjemno inteligentni. Na to kaže predvsem dejstvo, da je med njimi veliko število genijev. Odlično se izkažejo pri testiranju inteligenčnega količnika in slovijo po drugačnem originalnem pristopu k reševanju težav. Imajo tudi izjemno koncentracijo. Vendar, bolj kot so inteligentni, bolj so nagnjeni k čustveni nestabilnosti.

Dvojčka

Pripadniki tega astrološkega znamenja so izjemno bistri, odlikuje pa jih tudi hitrost pri reševanju težav, in to brez pretiranega napora. Pri učenju so izjemno uspešni, vendar jim to koristi le, kadar so se sposobni popolnoma posvetiti določeni stvari.

Kozorog

Pripadniki tega astrološkega znamenja imajo tako imenovano praktično inteligenco, ki od njih neprestano zahteva več, in to pri vsaki stvari, tudi pri znanju. Imajo zavidljiv spomin, ki jim omogoča, da si zapomnijo tudi najbolj banalne stvari. Nikoli ne pozabljajo tistega, kar so se enkrat naučili.

prejšnji članek
Kmetica Maja zunaj tako slavna, da so ji ponudili to!
Svet slavnih
Kmetica Maja zunaj tako slavna, da so ji ponudili to!
naslednji članek
Tako preprosto slovo od presežka kilogramov!
Moda&Lepota
Tako preprosto slovo od presežka kilogramov!