Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Razkrile so, zakaj ljubijo starejše moške

10. 1. 2017; 03.23
Avtor: D. B.
ženska moški objem

foto: Pixabay

Znano je, da so ženske bolj zrele kot moški v svoji generaciji in da prav zaradi tega pogosto izberejo starejše moške.

Revija Women's Health Magazine je izvedla anketo, v kateri so ženske spraševali o prednostih razmerja s starejšim moškim. Izkazalo se je, da jim starejši moški dajejo občutek varnosti zaradi izkušenj ter finančne stabilnosti.

Preberite zgodbe žensk, ki imajo razmerje z moškim, starejšim najmanj 10 let.

Deborah C., 34 let
"Menim, da 15-letna razlika med nama ne predstavlja težave. Prestopila sem dvajseto leto in starost ni več pomembna. Kljub razliki v letih imava veliko skupnega, živiva precej podobno življenje. Če drugi ne omenijo razlike v letih, je nihče ne opazi. Še vedno ima lase in je videti odlično."

Kara W., 21 let 


"Stara sem 21 let, on pa 33. Zaključujem fakulteto in živim v majhnem stanovanju, on pa je direktor in ima svojo hišo. Nimava ničesar skupnega in ravno to mi ustreza. Je drugačen od mojih vrstnikov, bolj zrel in trudi se, da bi tudi mene naučil zrelo razmišljati – da bi se osredotočila na fakulteto in kariero. Ljubi me, ker sem mlada in dajem najinemu razmerju pozitivno energijo.

Ashley P., 23 let 
"Je veliko starejši kot jaz, in ravno to mi daje občutek varnosti. Ko sem hodila na zmenke s fanti svojih let, sem morala vse plačati jaz ali pa sva si stroške delila. Zdaj pa s seboj nikoli ne vzamem denarnice.

Krista W., 25 let 
"Na začetku sem se upirala njegovemu dvorjenju, glede na to, da je od mene starejši 11 let. Imela sem občutek, da bo videti, kot da hodim na zmenek s svojim očetom, vendar sva se hitro spoprijateljila in kasneje postala več kot prijatelja. Skupaj sva že dve leti in vse je odlično. Edina težava je, da nas ljudje čudno gledajo, ko si v javnosti izkazujeva ljubezen."

Mary S., 33 let 
"Sem v razmerju s človekom, ki je 20 let starejši od mene in ena od njegovih glavnih prednosti je, moram biti iskrena, denar. Vendar ni oseba, ki bi denar zapravljala za neumnosti, v življenju se je trudil, da je zaslužil. Všeč mi je občutek varnost, ki mi ga daje.

Jackie H., 31 let 


"Vsem svetujem, da poiščejo starejšega moškega. Rada imam starejše, saj je z njimi vse bolj preprosto in brez drame. Moj fant je od mene starejši 10 let, je iskren in pove vse, kar misli.

prejšnji članek
Oprah: Sprememba, zaradi katere je shujšala za 20 kilogramov
Zdravje
Oprah: Sprememba, zaradi katere je shujšala za 20 kilogramov
naslednji članek
Domača maska za suhe lase
Moda&Lepota
Domača maska za suhe lase