Vroče ta hip

Ste sanjali to? Morda imate težave v razmerju!

Profimedia

Sanje simbolizirajo vašo podzavest, kar pomeni, da lahko s pomočjo sanj izveste tudi negativne plati vašega življenja.

Ste v zadnjem času sanjali poroko? Gre za enega izmed najpomembnejših vidikov v življenju posameznega para. Predvsem številne ženske že od malih nog sanjajo o tem, ko pa do njega dejansko pride, vanj usmerijo vso svojo pozornost. Vendar se bomo tokrat dotaknili dejanskih sanj o poroki, ki jih vaša podzavest sproža med spanjem in ne pravljičnega vsakodnevnega sanjarjenja.

Kljub temu, da je poroka pravljična in da predstavlja večno ljubezen, dejstvo, da se ta dogodek pojavi v vaših sanjah, na žalost ni pozitiven znak. Strokovnjaki za razlago sanj in podzavesti namreč pravijo, da sanjarjenje o vaši poroki ali poroki, na katero ste bili povabljeni, predstavlja slaba znamenja. Če se dotaknemo le vaše poroke in ste vi že poročeni, sanje o njej kažejo na težave v zakonu in lahko celo napovedujejo bližajočo se ločitev. Vendar pozor, ni nujno, da se tiče vaše poroke, ampak vseeno para, ki vam je blizu. 

Seveda lahko o lastni poroki sanjate še preden je do nje prišlo in tudi takrat, ko dejansko nimate partnerja, kar strokovnjaki razlagajo z veliko potrebo po spremembah v vašem življenju. Če v sanjah nosite belo in nepoškodovano obleko, mora ta sprememba nastopiti v delovnem ali družbenem okolju.