Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Razmahnite svoja krila in poletite!

30. 1. 2017; 01.30
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija, prihodnost, usoda

Numerologija nam lahko pomaga pri pomembnih življenjskih odločitvah. foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 5. tedna:


Spremembe so del življenja. Vse prevečkrat pa se nanje odzivamo, namesto, da bi jih sami usmerjali. Sprejmite novitete in jih implementirajte na način kot si vi želite. Naj bodo spremembe tako ali drugače za vas dobre.

Obstajajo trenutki, ko se lažje 'odmaknemo' iz situacij, v katerih se počutimo ujete ali nemočne. V tem tednu bomo lažje spremenili svoj pogled na težave, se jih morda celo bolj lahkotno lotevali. Ko nas nekaj skrbi, si nakopljemo zraven še glavobol, po katerem ni nobene potrebe. 


Lažje se bomo sprostili in spremenili. Izkoristimo to energijo tudi za prebujanje strasti in uživanje v iskrici življenja. Kako ste lahko bolj prisotni v trenutku? Kako lahko bolj uživate v trenutku?

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Postavite svoj srček na prvo mesto in vsi odgovori bodo kristalno jasni. Nobenega dvoma več ne bo, po kateri poti boste prišli do uresničitve svojih sanj.

Število življenjske poti 2
Okolica ne more brati vaših misli in želja, niti ni njihova naloga, da bi jih ugibali; zato z besedo na dan. Možno je, da boste nekoliko preveč komplicirali.

Število življenjske poti 3
Morda se počutite prešibki, da bi bili dovolj vplivni. Morda pa se je to spremenilo, a tega zgolj niste opazili? Vsak posameznik je pomemben, tudi vi.

Število življenjske poti 4
Dokončajte eno stvar, preden se lotite druge. Bodite dosledni in obenem spontani. Tako boste lažje opazili ali se nemara nečesa ne oklepate (izgovora).

Število življenjske poti 5
Pred vami je teden vihrave energije, zato se ne čudite, če boste imeli nemiren spanec. Bodite pozorni, da niste preveč impulzivni ali celo malo uporniški.

Število življenjske poti 6
Čustva bodo v ospredju. Pogovorite se predvsem o tistih občutkih, ki jih sicer raje zadržite za sebe. Spregovorite kljub strahu. Nekdo vam bo pomagal.

Število življenjske poti 7
Dovolite igrivosti na plano. Bi dejali, da včasih življenje jemljete preveč resno? No, sedaj ga boste lažje malo popestrili. Bodite znova stari tri leta! In uživajte! 


Število življenjske poti 8
Drevo, ki ima močne korenine, lahko svoje veje razširi do nepredstavljive razsežnosti. Okrepite temelje sebe in svoje notranje moči, da bi lahko bili neomejeni.

Število življenjske poti 9
Ne oklepajte se prav ničesar, niti misli. Naj tok življenja pokaže, kje so potrebne spremembe in zakaj. Prepustite se toku, a prej sami izberite reko.

prejšnji članek
Prehranska dopolnila le boleče tanjšanje denarnice?
Zdravje
Prehranska dopolnila le boleče tanjšanje denarnice?
naslednji članek
FOTO: Poglejte, kako so bile zvezdnice oblečene na podelitvi nagrad SAG
Svet slavnih
FOTO: Poglejte, kako so bile zvezdnice oblečene na podelitvi nagrad SAG