Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Posvetite se sebi!

6. 2. 2017; 12.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
numerologija

Izračunajte svoje število in preverite, kaj vam prinaša. foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe!

Lekcije 6. tedna:


V letu izzivov bo del preizkusov ravno zdrava ljubezen do sebe. V tem tednu se posvetimo sebi. Prisluhnimo svojemu srčku. Opazujmo, kdaj sebe zanemarjamo, saj menimo, da je služba ali nekdo drug bolj pomemben. Kako bi to lahko spremenili?

Ko zdravo ljubimo sebe, znamo postaviti meje in biti bolj asertivni v svojem izražanju. Seveda se kdaj zmotimo in smo nerodni v izražanju. Še vedno je bolje, da ste nekoliko okorni v izbiri besed in se kasneje opravičite ter razjasnite samo situacijo, kot pa, da v sebi tlačite neprijetne občutke, ki lahko kot tempirana bomba kasneje eksplodirajo.



Potrudite se na vljuden in prijazen način povedati, kje pa nas čevelj žuli. Presenečeni boste. Marsikdo se niti ne zaveda, da pritiska na ''vaš gumb''. Pogovor je ta teden lahko naravnost zdravilen. 


Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Bodite pozorni na občutek, ki vas preveva, ko se z nekom pogovarjate. Nekdo vam želi nekaj med vrsticami sporočiti. Ne razlagajte si po svoje, temveč raje vprašajte.

Število življenjske poti 2
Ne skrivajte se več v ozadju. Zdaj je čas, da se postavite za sebe, predvsem v službi oziroma tam, kjer ste v uradni vlogi. Ne dovolite, da drugi odločajo namesto vas.

Število življenjske poti 3
Največkrat je najtežje odpustiti sebi. Kar nekako imamo občutek, da bi morali biti močnejši ali drugačni. Sprejmite sebe točno takšne kot ste. Ne zatirajte se.

Število življenjske poti 4
Oblikujemo svoj novi Jaz in za vas je sedaj čas za korak naprej. Ne bojte se izzivov in morebitnih težav. Bi rekli, da obstaja pot, kjer nikoli ni težav? Pogumno torej.

Število življenjske poti 5
Po naravi niste oseba, ki bi se ji reklo nalepkica, a zdi se, da omahujete s spremembo. Opazujte, ali nemara naklonjenost ali vpliv druge osebe to preprečuje.

Število življenjske poti 6
Čudovit čas za romantiko in lepe trenutke. Če ste samski, jih boste pričarali lahko sami sebi ali osebam, ki jih imate radi. Prijatelji in prijateljice so tudi ljube osebe.

Število življenjske poti 7
Prevzemimo odgovornost tudi za strah, ne zgolj za t.i. ''napake''. Kako bi lahko strah premagali? Pri izviru. Poskušajte ozavestiti, kako je sploh do tega občutka prišlo.

Število življenjske poti 8
Čas je za dolgo pričakovane spremembe. Ne oklepajte se preteklosti. Zajadrajte v tisto energijo, v kateri dihate svobodno. A pri tem ne bodite nepremišljeni.

Število življenjske poti 9
Čustva so v ospredju, zato bodite pozorni, da (preveč) ne vplivajo na vašo presojo. Možno je, da se boste ali preveč bali ali pa bili preveč optimistični. Počasi.

prejšnji članek
FOTO: Tekmovalnost kraljeve družine
Svet slavnih
FOTO: Tekmovalnost kraljeve družine
naslednji članek
Kako se pravilno naličiti?
Moda&Lepota
Kako se pravilno naličiti?