Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

7 predlogov: To si moški želijo za valentinovo!

12. 2. 2020; 03.00
Avtor: D. B.
seks, spolnost, postelja, strast, par, ljubezen

Par v postelji foto: Profimedia

Obstajajo določena darila, ki so univerzalna in ki bodo vašega dragega vedno navdušila. Če še ne veste, kaj mu kupiti za valentinovo, morda najdete navdih v spodnjem prispevku.

1. Parfum, a ne cenen

Ko dekle kupuje parfum za svojega partnerja, je najboljše, da sama izbere vonj, ki ji ustreza. Moški so navdušeni, kadar se ženska ne more upreti njihovemu vonju. Pri nakupu ne bodite skopuški. 

2. Večerja in film doma

Če moški karkoli sovražijo, je to 'pomp' okoli večerje v mestu, in to le zato, ker je valentinovo. Poleg tega je večina restavracij v mestu na ta dan zasedenih. Če želite svojega moškega razvedriti, praznujte z njim valentinovo kar doma. Raje porabite denar za darilo in dobro večerjo ter si skupaj oglejta film, ki ni nujno romantičen. Specite mu na primer pico v obliki srca.

foto: Profimedia

3. Kvalitetno pivo

Alkohol je nekaj, kar imajo moški v krvi. Dobesedno. Če želite svojega partnerja razveseliti, mu podarite paket dobrega piva, ki si ga sicer ne more privoščiti v bližnjem lokalu.

4. Igra za Playstation / PC / Xbox

Igra za igralno konzolo je zagotovo odlična ideja za darilo. Moški radi preživljajo prosti čas ob igrah s prijatelji ali s svojo partnerico. Kupite igro, ki jo lahko igrata skupaj.

5. Igra za odrasle

Seks na valentinovo je seveda tisto, kar si moški želijo. Izberite darilo oziroma igro, ki jo bosta lahko igrala vedno, ko se bosta dolgočasila in bosta v postelji potrebovala vzpodbudo.

6. Ročna ura, očala ali kravata 

Svojemu partnerju kupite darilo, zaradi katerega se bo počutil bolj možatega. Same odločite in izberite tisto, kar bo na vašem partnerju videti najboljše.  

7. Kamasutra in seks, seks, seks

Misijonarski, oralni, analni, vsi spolni položaji so jim, tako trdijo, všeč. Moškim je všeč eksperimentiranje med rjuhami in, kakopak, tudi vse, kar najdete v knjigi Kamasutra, piše hrvaški spletni portal Macho. 

prejšnji članek
Sladki, kofeinski napitki so krivi za slab spanec pri mladih ženskah
Zdravje
Sladki, kofeinski napitki so krivi za slab spanec pri mladih ženskah
naslednji članek
Popestrite garderobo z rdečimi kosi
Moda&Lepota
Popestrite garderobo z rdečimi kosi