Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Nadaljuje se obdobje »čiščenja«

16. 2. 2017; 11.30
Avtor: Ema Kurent, astrologinja
horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel teden? foto: Profimedia

Luna bo ta teden upadala prek zadnjega krajca, ki bo dovršen v soboto, proti mlaju, ki bo nastopil 26.2. v obliki sončnega mrka.

Smo v tako imenovani »sezoni mrkov«, ki vsako leto nastopi dvakrat – v razmiku pol leta. Sezona mrkov je lahko daljša ali krajša, odvisno od števila mrkov, ki nastopijo vsako sezono. Tale je krajša, saj imamo le dva mrka, enega luninega (ki je nastopil 11.2.) in drugega sončnega.

Za sezone mrkov je značilno, da je to čas »velikega čiščenja«. Marsikaj se sedaj zaključuje, da bi nastopil prostor za novo. Življenje je nepredvidljivo, ljudje so malo bolj zbegani in negotovi kot navadno. Uvajanje novosti v sezonah mrkov ni zaželeno, saj ne temelji na trdnih osnovah. Dokler sezona mrkov ne mine, se razmere hitro spreminjajo. Ljudje so tudi čustveno bolj občutljivi in mnogi se odločajo nespametno. Spomnimo se, koliko tragedij je bilo pri nas okoli luninega mrka, ki je nastopil 11.2.!

Mrk, ki nastopi 26.2., bo za našo državo sicer dober. S koncem februarja se za nas začne obdobje tesnejšega povezovanja s svetom in tudi večje prepoznavnosti.

Kako bo življenje potekalo ta teden? Danes (četrtek) Luna prehaja Škorpijona, skrivnostno in čustveno introvertirano vodno znamenje, ki pa slovi tudi po vztrajnosti in zanesljivosti. Merkur bo v sekstilu z Marsom, zato bo dan primeren za športne aktivnosti ter za energično komunikacijo, izražanje zamisli, napredovanje na intelektualnem področju. V petek Luna ostaja v Škorpijonu, kjer bo ob 15:19 dovršila kvadrat z Merkurjem, zvečer (ob 20:38) sekstil s Plutonom. Okoli 15. ure bo splošno vzdušje malce stresno, kasneje pa čas primeren za regeneracijo in zdravilne tretmane.

V soboto ob 12:31 bo Sonce prestopilo v Ribi, zadnje zimsko znamenje, Luna pa ob 19:53 v Strelca, kjer bo ob 20:34 dovršila zadnji krajec. Dan bo razgiban, veliko bo sprememb, toda uvajanje novosti ni zaželeno, prav tako ne večji nakupi. Priporoča se generalno čiščenje stanovanja (pisarne, delovnega prostora…), kar sicer lahko opravite tudi naslednjo soboto, ki bo dan pred mlajem.

Nedelja bo zelo prijetna, zlasti v zgodnjepopoldanskem času, ko bo Luna sestavljala trigon z Venero. Odlično za obiske in izlete! V ponedeljek Luna ostaja v Strelcu, kjer bo ob 13:32 sestavila sekstil z Merkurjem. Dotlej odlično za vsakovrstne komunikacije, pa tudi kasneje bo splošno vzdušje živahno in prijetno. V torek in sredo bo Luna v Kozorogu, zemeljskem znamenju. Torek bo na splošno zelo konstruktiven, primeren za poslovno sodelovanje, sestankovanje in organizacijo – zlasti do 14. ure. V sredo bodo energije slabše, veliko bo ovir in stresa, predvsem v večernem času.

Še več o astrologiji boste našli tukaj.

prejšnji članek
Pevka najprej grozno razočarala s petjem, zdaj spet na odru
Svet slavnih
Pevka najprej grozno razočarala s petjem, zdaj spet na odru
naslednji članek
FOTO: Slavna igralka s prozorno obleko buri domišljijo
Svet slavnih
FOTO: Slavna igralka s prozorno obleko buri domišljijo