Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Polna luna prinaša spremembe

9. 3. 2017; 09.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, astrologinja
polna, luna, horoskop

Polna luna prinaša spremembe. foto: Profimedia

Energije tedna bo močno zaznamovala bližajoča polna Luna. V tem tednu bo več težav z nadrejenimi in avtoritetami. Odnosi med ljudmi bodo hladni in distancirani.

Merkurjev kvadrat s Saturnom bo izpostavil dvom v lastne sposobnosti in zaostril družinske in partnerske odnose. Družinska nesoglasja se bodo vrtela predvsem okrog denarja in nepremičnin. Skušnjava, da bi zapravljali za užitke in lepe stvari, bo velika. Nepremišljenost in impulzivnost pri nakupovanju bosta krivi, da bomo prekoračili dovoljeni limit. Mars v Biku prinaša osredotočenost na materialne stvari, čutne užitke in krepi ljubosumje, Merkur v Ovnu pa nepotrpežljivost v prometu in komunikaciji. Retrogradna Venera bo »kriva« za strastna skrivna razmerja, ki jim ni dano ugledati luč sveta, in srečanja z bivšimi simpatijami.

V četrtek in petek bo Luna v ponosnem Levu, zato bomo čutili več optimizma in pozitivne energije. Odvrgli bomo težko breme čustvene prtljage in si zaželeli veselega in sproščenega druženja. Odnosi med ljudmi bodo bolj srčni, topli, ljudje pa radodarnejši kot sicer. Če planirate zabavo ali prijateljsko druženje, bosta četrtek in petek idealna za to. Lev se rad "pokaže" in ne skopari, zato bo vrhunsko in s stilom. Privoščili si boste več razkošja in luksuznih stvari. Izbirali boste svetle, sončne, elegantne ambiente. V gledališču se boste izjemno zabavali. Čas je primeren tudi za zmenke in ljubezenska srečanja. Mars bo prestopil v čutnega Bika, zato bo ljubezen bolj strastna in poltena.

Vikend bo v znamenju bližajoče polne lune. Ščip bo v nedeljo ob 15.54. Ribe, Dvojčki, Device in Strelci (tudi podznak) bodo nekoliko bolj občutljivi. Napetost bo rasla in težje bomo krotili svoja čustva in reakcije. Bolj sitni, nergaški in kritični bomo, naš jezik pa ostrejši. Izkoristimo energije pridne Device in se lotimo vseh tistih stvari, ki jih že dolgo odlagamo.

Pospravljanje bo pravi balzam in najgloblja meditacija za dušo. Marsikoga od nas bodo te dni spravljali ob živce nadrejeni. Odločili se bodo uvajati "nova pravila", ki bodo sprožila burno razpravo in obilico slabe volje. Ostanite zbrani in se ne pustite sprovocirati. Hladna glava in jezik za zobmi bosta prinesla več koristi kot povišani toni in dokazovanje za vsako ceno, saj bodo vsi argumenti naleteli na gluha ušesa. Vikend ni primeren za nakupe, pa naj še tako oglašujejo popuste. Počasi in umirjeno v prometu. Pazite na želodec. 

Ponedeljek bo lep in umirjen dan. Svojo okolico bomo očarali z eleganco, prikupnim nasmeškom in vedrim nastopom. Lažje bomo izražali ljubezen in naklonjenost. Dan je dober za obisk frizerja, druženje in zmenke. Venera bo v paraleli z Marsom, kar prinaša več strasti in prijetnih trenutkov v dvoje.

Torek bo na splošno za vse precej težak. V medsebojnih odnosih bo več trenja. Počutili se bomo osamljene, premalo ljubljene in cenjene, še zlasti Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak). Merkur bo prestopil v Ovna in končal zmedo v komunikaciji. Izražanje bo odločno, neposredno, glasno in nepotrpežljivo. Luna v opoziciji z Venero bo prinesla več težav ženskam in z ženskami v našem okolju. Nepotrpežljivi in sitni bomo, saj nam bo Lunin kvadrat s Plutonom pokvaril načrte. Pazite na mehur, ledvica in spodnji del hrbta. Grejte te predele. Zvečer bo Luna v konjunkciji z retrogradnim Jupitrom polepšala večer, saj bo prinesla več dobrih priložnosti in veselega razpoloženja.

V sredo bo Luna v sekstilu s Saturnom. Dan bo ugoden za resno delo, študij, poslovno načrtovanje in dogovarjanje. Odnosi s starejšimi bodo harmonični. Projekti, ki se jih bomo lotili, pa bodo imeli trdno osnovo in trajnost. Ob 16.11 prestopi Luna v skrivnostnega Škorpijona. Navzven bo mirno in tiho, v duši pa bomo premlevali tisoč in eno stvar.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Nicole končno razkrila, kaj se je dogajalo na Oskarjih
Svet slavnih
Nicole končno razkrila, kaj se je dogajalo na Oskarjih
naslednji članek
Znana Slovenka je tako zajahala svojega moža
Svet slavnih
Znana Slovenka je tako zajahala svojega moža
#nasazenazenska
nasazenazenska