Vroče ta hip

Tedenski numeroskop: Ni omejitev!

Kaj vam sporoča numerologija ta teden?
Kaj vam sporoča numerologija ta teden?
Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 12. tedna:
Razlikujmo med svojo in tujo energijo, miselnostjo, potrebami in tudi, iskreno povedano, slabo voljo. Otroček je kot spužva: posrka negativno energijo svojih staršev. Kot odrasli se običajno tega težje zavedamo. Razlikujmo sebe in druge ter pozitivno in negativno energijo.

Če vedno znova ponavljamo nekaj, kar nam škodi, se ne bo dobro končalo. Če bi vedno znova pili strup, bi slej kot prej občutili kronične posledice. Podobno se dogaja s slabimi odnosi, toksičnimi, kot jih poimenujemo, slabimi navadami in ponavljanjem napak, ki niso več napake, ampak odločitve.

Ko vedno znova pademo v isto zanko, potrebujemo pomoč. S tem ni popolnoma nič narobe! Tudi otrok potrebuje pomoč in v tem ni nič slabega. Pogovorimo se z osebami, ki so podobne izzive že premagali. Zaupajmo prijateljem.

Presekajmo omejitve, ki nas vedno znova ohromijo na različne načine!

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Hiša potrebuje trdne temelje, prav tako tudi vi. Vseeno bodite nekoliko samokritični: so nemara vaši temelji nekoliko zastareli? Kako bi se (sebe) lahko modernizirali?

Število življenjske poti 2
Lažje se boste sprostili in prilagodili, a bodite pozorni, da se ne podrejate. Velika razlika je med sramežljivostjo in tem, da ste se vdali v usodo, kot vam jo krojijo drugi.

Število življenjske poti 3
Ljubezen ima vedno prave odgovore, seveda, ko premagamo ego, ki potrebuje pripadnost in potrditve. Zdaj bo izjemno pomembno, da ste ljubeči do sebe. Kje je potreben konec?

Število življenjske poti 4
Počutili se boste bolj umirjene. Izkoristite ta čas za vsa opravila, ki zahtevajo vašo zbranost in vzdržljivost, četudi so morda dolgočasna.

Število življenjske poti 5
Bodite bolj asertivni. Ne odmikajte, temveč raje utemeljite svoje stališče. Ne spuščajte se v prerekanje, ampak ohranjajte nivo debate različnih mnenj. Stopite v svojo moč.

Število življenjske poti 6
Ko spustimo, lahko šele v resnici prejmemo. Dovolite energiji, da se svobodno pretaka. Morda morajo tudi določene želje simbolično oditi, da bi se vrnile izpolnjene.

Število življenjske poti 7
Posvetite več časa svojemu novemu jazu. Obiščite delavnico, predavanje, posezite po knjigi in podobno. Pravzaprav, posezite po svojih globinah. Čas je, da zasijete v polnosti.

Število življenjske poti 8
Okoli vas so osebe, ki vam želijo dobro. Opustite svojo potrebo po tem, da bi imeli prav in prisluhnite dobronamernemu nasvetu. Prisluhnite svoji duši in živite sebe.

Število življenjske poti 9
Posvetite nekaj več razmisleka o svojem odnosu s starši ter otroci (če jih imate). Dopustite mislim, občutkom na plan. Lažje boste razbrali vir razočaranja in podpore.