Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Pravi srečneži: Astrološka znamenja, ki imajo največ denarja

1. 4. 2017; 06.30
Avtor: D. B.
horor horoskop

foto: Pixabay

Zvezde pravijo, da je tem šestim astrološkim znamenjem bogastvo usojeno.

Kozorogi so dobri vodje pa tudi delavci, vodnarji pa so vedno pred časom. Levi osvajajo s šarmom in karizmo, medtem ko so biki najboljši v skupinskem delu.

Bik

Na bike lahko vedno računate, saj so iskreni in praktični. So izjemno dobri v skupinskem delu. Ustrezajo jim poklici, ki so povezani s financami, notranjim oblikovanjem, medicino, pravom, marketingom in oglaševanjem.

Rak

Raki so nežni, imajo izjemno domišljijo ter so zelo zaščitniški. Imajo dobre in trdne odnose z ljudmi na profesionalnem in zasebnem področju. Ustrezajo jim poklici, ki so povezani z zakonodajo, psihologijo, vzgojo, izobraževanjem in medicino.

Lev

Nihče si ne želi biti vodja bolj kot lev. To astrološko znamenje ima izjemno potrebo po moči, je zanesljivo, optimistično, karizmatično in zabavno. Levi osvajajo s šarmom in jim najbolj ustrezajo poklici, ki so povezani s politiko, umetnostjo, oblikovanjem, arhitekturo in izobraževanjem.

Tehtnica

Tehtnice so zelo uspešne pri sklepanju kompromisov, saj izjemno spoštujejo pravico. Večini tehtnic zato najbolj ustrezajo poklici, ki so povezani s politiko, socialnim delom in zakonodajo.

Kozorog 

Kozorogi stojijo trdno na tleh, tako dobesedno kot v prenesenem pomenu, in nikoli ne izgubijo glave. So vztrajni in zelo odgovorni ter ravno tako dobri delavci kot vodje. Kozorogom ustrezajo poklici, ki so povezani z umetnostjo, oblikovanjem, arhitekturo in gostinstvom.

Vodnar

Vodnarji so običajno nekonvencionalne osebnosti pred časom. So neodvisni, a izjemno povezani z ljudmi. Imajo talent za razumevanje novih tehnologij. Njihovo področje je astronomija, fotografija in računovodstvo. So izjemno spremenljive osebnosti, zato pogosto menjajo službo.  

Ribi

To je najbolj občutljivo astrološko znamenje, ki se drugim rado predstavlja kot mučenik. Ribe so izjemno empatične in pogosto tuje potrebe postavljajo pred svoje. Ustrezajo jim poklici, ki so povezani z medicino in socialnim delom.

prejšnji članek
Resnica o Melanii: Opozorila ga je pred Donaldom
Svet slavnih
Resnica o Melanii: Opozorila ga je pred Donaldom
naslednji članek
To astrološko znamenje osvoji vse in vsakogar!
Horoskop
To astrološko znamenje osvoji vse in vsakogar!