Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zaradi nezvestega fanta shujšala 63 kilogramov!

31. 3. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
erin gardner4

Erin je uspelo shujšati in si urediti življenje. foto: Facebook

Erin Gardner se je odločila, da ima dovolj življenja, v katerem igra vlogo manjvredne ženske. Končala je zvezo z nezvestim partnerjem in shujšala več kot 63 kilogramov.

Preden se je odločila za korenite življenjske spremembe, je Erin Gardner iz ameriške zvezne države New Hampshire tehtala več kot 133 kilogramov. ''Bila sem žalostna, imela sem nezvestega partnerja, a nekako nisem naredila nič, da bi se rešila iz oklepa, ki me je navdajal z obupom,'' se spominja 30 letna mamica. Duševne rane je blažila s poseganjem po hrani in tako so se kilogrami kopičili s svetlobno hitrostjo. ''V tistem obdobju sem opravljala delo natakarice v lokalni piceriji, kar zagotovo ni bila voda na moj mlin, saj obožujem tovrstno hitro prehrano. Med vsakim odmorom sem tako snedla po pet kosov pice.''

Sporočilo, ki je spremenilo vse …


Čeprav se je Erin vdala v usodo, pa se je po njenih žilah hipoma pognal nov vir življenjske energije, ko je izvedela, kako kruto se z njo poigrava partner. Prek facebooka je namreč prejela sporočilo dekleta, ki je trdilo, da je v zvezi z njenim partnerjem že več kot pol leta. Nezvesti fant se je namreč pretvarjal, da je samski. "Povedala mi je, da ni vedela zame, saj je uporabljal drugo ime in priimek. Poleg tega si je izmislil vse podrobnosti iz svojega življenja, predstavil ji je zgodbo, ki ne obstaja," je za častnik The Sun povedala Erin in pojasnila, da je to soočenje z resničnostjo prebudilo zavedanje, da ima vsega dovolj in da je napočil čas za spremembe.

'Dovolj mi je!'


''Nisem bila žalostna, le močno jezna. Vedela sem, da ne želim več ostati z nekom, ki me ne spoštuje. Prav tako s takšnim odnosom do sebe nisem bila dober zgled svojemu sinu. In tako se je začelo. Odločila sem se, da korenito spremenim svoje življenje. Opustila sem nezdrave prehranjevalne navade, jedla sem sadje, zelenjavo, pusto piščančje meso in se končno pričela gibati. Kilogrami so se pričeli hitro topiti, kar mi je dalo dodatno motivacijo za naprej,'' pove.

Nova jaz - novo življenje


Gardnerjeva je tekom duševne in telesne preobrazbe postala povsem druga oseba. ''Danes sem samozavestna in srečna, v svojem telesu se odlično počutim.'' Spoznala pa je tudi novega partnerja, ki jo ljubi in obožuje. ''Ob njem se dobro počutim, sprejema me takšno kot sem, vsak dan mi pove, kako lepa se mu zdim, kar je zame nekaj novega. V preteklosti sem bila pogosto prevarana, kar je zelo slabo vplivalo na mojo samopodobo. Ko te ljubljena oseba prevara, se pričneš spraševati, kaj za vraga je narobe s teboj. Da bi zatrla čustva in stisko, sem posegala po hrani. Zdaj so ti težki časi končani. Presrečna sem! ''

Bila je nesrečna v zakonu.

Bila je nesrečna v zakonu. foto: Facebook

Končno je našla srečo v ljubezni.

Končno je našla srečo v ljubezni. foto: Facebook

prejšnji članek
Robert Korošec: Skrivnostni novopečeni očka
Svet slavnih
Robert Korošec: Skrivnostni novopečeni očka
naslednji članek
Beyonce se je močno zredila, ne želi več v javnost
Svet slavnih
Beyonce se je močno zredila, ne želi več v javnost
#nasazenazenska
nasazenazenska