Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

5 razlogov za nakup iz naslanjača

16. 4. 2017; 02.30
Avtor: J.O./Maja
ženska kartica bančna nakup

foto: Pixabay

Prek spleta kupujemo predvsem zaradi ugodnejših cen, udobja domačega naslanjača in še nekaterih razlogov, ki nimajo veliko povezave z razumom. Poiskali smo jih pet!

Kupuje lahko kdorkoli, kadarkoli

Pri internetnih nakupih odpadejo težave z uradnimi urami in delovnim časom trgovine, nakup lahko opravimo iz pisarne, avtomobila ali od doma, medtem ko preživljamo čas s svojo družino. Nakupujemo lahko zjutraj ali ponoči, na voljo pa je veliko možnosti, barv in modelov, ki jih je v klasičnih trgovinah manj.

Nakup je lažji in manj stresen

Medtem ko je v nakupovalnih centrih večino časa gneča in hrupno okolje, poleg tega pa še težko najdemo parkirni prostor in včasih po dolgem tavanju od trgovine do trgovine ne najdemo želenega, je pred računalniškim zaslonom vse lažje. Ob tem lahko poslušamo priljubljeno glasbo, primerjamo izdelke med sabo, medtem pa nas nihče ne želi prepričati v nakup njegovega izdelka. Tako doživimo manj stresa, naš nakup je bolj racionalen in zanj porabimo manj časa.

Naročamo lahko izdelke od daleč

Če ste na potovanju v Parizu okušali čudovito vino, ga doma še pred desetimi leti nikakor niste mogli kupiti. Z internetnimi nakupi se je vse to spremenilo. Naročite lahko posebno vrsto sira, obleko iz Afrike ali najnovejšo elektroniko, pa tudi stroški poštnine niso več vrtoglavi kot nekoč.

Zlahka primerjamo ponudbo

Tako lahko pridemo do najnižje cene, seveda pa tudi do boljše kakovosti. Izdelke lahko primerjamo v nekaj minutah, medtem ko bi morali skakati od ene do druge trgovine, da bi prišli do podobnih rezultatov.

Dobimo unikatne izdelke

S prijateljico lahko delimo podatke o dobrih nakupih, izbiri unikatnih izdelkov ali novi ponudbi na priljubljeni spletni strani. Lahko si svetujeta ali samo kramljata o tem, da bi si naročili novo, na las enako torbico, ki je verjetno ne bo imela nobena druga iz vašega kraja.

Preberite tudi, zakaj moškim ni všeč najljubši ženski položaj. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
7 nasvetov za spomladansko čiščenje
Zdravje
7 nasvetov za spomladansko čiščenje
naslednji članek
Vesela novica s kraljevega dvora
Svet slavnih
Vesela novica s kraljevega dvora